Dagens Dagbok - Söndagen den 5 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost tillsammans och satt och pratade lite.

 

Jimmy sov, han skulle sova till klockan tolv i dag, för han kom hem sent, och festade i natt. Jenny var inte hemma. Hon sov ju hos Jocke även i går natt, och sen så gick de upp tidigt i morse, för att båda två åka och jobba på McDonalds mellan sju och fyra i dag.

 

Hade faktiskt trott att det skulle bli strålande sol och strandväder här i dag. Men det var lite småmulet på morgonen och förmiddagen. I och för sig så var det varmt, men inte vidare soligt. Så vi gav upp idén om att åka till stranden, och satte igång med veckostädningen istället.

 

Borzko och jag hjälptes åt, och det blev det vanliga som vi gör varje vecka: dammsugning, torkning av golv, skurande av toaletten och badrummet, putsning av speglar och glasytor, strykning av kläder, byte av handdukar, tvätt av handdukar, och tvätt av kläder. Och så det som vi gör varannan vecka: byte av lakan, och tvätt av lakan. 

 

När vi hade satt igång med städningen så försvann ju så klart molnen, och det blev soligt och varmt. Men vi slutförde ändå det vi hade tänkt oss att göra.

 

Jimmy vaknade och gick upp klockan tolv. Han åt då frukost, och Borzko och jag åt lite lätt lunch samtidigt. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig i sitt rum vid datorn.

 

När vi var klara med allt som vi hade tänkt oss att göra, så hade det kommit fram en massa moln igen, så det blev inget strandbesök på eftermiddagen heller.

 

Jag och Jimmy tog en sväng till Centrum och hämtade ut en massa fotografier som jag hade beställt.

 

Sen så tog Borzko och Jimmy en sväng med båda bilarna. De var först på Wash & Drive och tvättade dem, och sen på OKQ8 och tankade och kollade luft, vatten, olja och sånt. Borzko köpte nya torkarblad till vår bil också.

 

Resten av eftermiddagen så satt Jimmy vid sin dator. Borzko satt och läste i sin bok. Och jag satt med datorn en del, och så började jag även att läsa i en ny bok: "Lyckans hjul" av Kajsa Ingemarsson.

 

Satt ute på uteplatsen och njöt av den sköna eftermiddagen. Sol ibland, och då var det väldigt varmt, och så moln ibland, och då var det faktiskt ganska så varmt och skönt ändå.

 

Borzko stack sen iväg vid halvfyratiden. Han skulle hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Jimmy stack iväg vid strax före fyra. Han åkte till McDonalds och hämtade upp Jenny och Jocke som båda skulle hem hit i dag.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag kom inte heller iväg till någon strand idag, det känns inte som om jag skulle vilja bada (kallt i vattnet..) så då kan jag lika gärna löga mig i solen hemma
:-)

2007-08-05 @ 20:22:34
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ligger du i bikini på tomten? För det gör inte jag. Bikinibehå och shorts kan jag sträcka mig till. Men i morgon ska jag nog gå till badet i alla fall.

2007-08-05 @ 20:30:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Om jag vill kan jag ligga så (på baksidesaltanen är det ingen insyn men ack så varmt) så för det mesta blir det i liknande klädsel som du.

2007-08-05 @ 21:28:51
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej. Men då kanske du skulle ta på dig bikinin och dra till beachen i morgon då!? Det ska ju tydligen bli 26 grader i morgon enligt vädret på aftonbladet på internet. ;-)

2007-08-05 @ 21:31:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

har jenny inga vänner?

2007-08-05 @ 21:44:53
Postat av: Bim

---> Anonym: Jo, självklart så har hon väl det!

2007-08-05 @ 22:02:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Man vet aldrig, det lär inte bli gym i morgon iallafall, jag vill vara i solen nu när det äntligen finns en som lyser p oss!
Skum kommentar här ovanför, kan ju knappast vara någon som brukar läsa era bloggar eller?
*kram*

2007-08-05 @ 22:38:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag ska vara först på beachen i morgon! ;-D Ja, lite skum kommentar faktiskt... :-/

2007-08-05 @ 22:46:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: L

Den anonyma måste väll förstå att man kan ha vänner fast man inte är med dom varje dag.!
Nu får vi hoppas på att det blir sol imorgon! :D

2007-08-05 @ 23:47:40
Postat av: Bim

---> L: Ja, precis! Jenny har gott om vänner. Fast just nu så hinner hon nog inte riktigt med dem. Hon har jobbat väldigt mycket. Och så är hon ju nykär. Ja, SOOOOL i morgon! :-D

2007-08-05 @ 23:53:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0