Dagens Dagbok - Tisdagen den 14 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också förstås. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukostätning och nyhetsläsning i datorn sen. Borzko hade som vanligt gått upp vid fyratiden, och Jimmy vid sextiden, och så hade de båda åkt iväg till sina respektive jobb.

 

Sen så höll jag på och plockade och fixade här hemma en stund, och satt även lite vid datorn. Vid kvart över nio sen så kom Jenny hem från Jocke. Jocke skulle jobba i dag, men Jenny hade en ledig dag, så då kom hon hem. Hon fixade bara lite, och sen så gick vi till Centrum vid strax före tio.

 

Och sen så blev det shopping i ett par timmar. Jag handlade ett par blå jeans och ett par svarta jeans på BikBok. Endast 150:- kronor styck på rean. De hade kostat 500:- styck förut. Och så handlade jag två toppar på JC, för 100:- styck. Det blev också en ny mascara och två Date parfymer på Åhléns. Och så två nya blommor till uteplatsen. (Bilder på allt kommer i ett separat inlägg.)

 

Jenny handlade också en hel del. Förhoppningsvis så kommer det bilder på det i hennes blogg. Fikade gjorde vi självklart också. Jag tog en caffe latte och en mörk fralla med ost. På vägen hem så handlade vi mat på HemKöp också. Kom hem vid strax efter ett. Nästan tre och en halv timme var vi i Centrum i dag.

 

När vi kom hem så blev det så klart fotografering av alla inköp. Och så satt vi lite vid varsin dator en stund. Sen så satte Jenny igång med att städa sitt rum. Och jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma.


image1013


image1014


Kommentarer
Postat av: pimpim

Nångång per år åker jag till Farsta och shoppar älskar det centrumet har Flash som är en av mina favvis affärer Och just på det fiket ni sitter brukar jag fika.
Sist tog jag falafel
kebab jättegod /pimpim

2007-08-14 @ 21:38:36
URL: http://pimpim.11blogg.se
Postat av: Bim

---> Pimpim: Jag älskar också Farsta Centrum. Det tar mig typ två minuter att gå dit och det är perfekt. Flash? Det kommer jag inte på vad det är för affär? Och var den ligger? På det fiket som vi satt i dag, där fikar vi oftast.

2007-08-14 @ 22:24:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0