Dagens Dagbok - Tisdagen den 28 augusti 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Vi gick nästan direkt sen till Centrum och uträttade några ärenden. Gick runt och kollade på lite allt möjligt också. Varsin glass blev det också.

 

Väl hemma igen så höll vi på med allt möjligt. Sen så kom Jimmy hem vid halvfemtiden. Då åt vi tre middag tillsammans.

 

Vid halvsextiden sen så åkte vi alla tre iväg. Vi åkte till Flash Fighters Tattoo i Aspudden. Jimmy och jag hade tänkt att boka tid för varsin ny tatuering. Men tyvärr så var Mia, som har gjort de flesta av mina tatueringar, på semester. Så vi åker tillbaka dit igen nästa tisdag, för då är hon tillbaka.

 

På vägen hem så åkte vi förbi McDonalds i Västberga. Tog varsin kaffe och glass där och satt och pratade en stund.

 

Väl hemma igen så satt Jenny och pluggade lite, och så satt hon lite vid datorn. Jimmy städade lite på sitt rum.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt då middag.

 

Sen så stack Jimmy och Borzko ut en sväng till Jimmys bil för att kolla upp hans ena däck. Luften har gått ur däcket väldigt snabbt sen en tid tillbaka. De upptäckte att det satt en spik, eller om det var en skruv, i däcket. De bytte till hans reservdäck, och så ska Jimmy lämna in det andra däcket i morgon.

 

När de var klara så duschade de båda två i tur och ordning. Borzko gick sen och la sig vid halvtiotiden som vanligt, för han ska upp halvfyra i morgon bitti som vanligt.

 

Jimmy och Jenny var lite kvällshungriga, så det blev fika och rostade mackor vid halvtiotiden. Och så satt vi och pratade en stund.

 

Efter det så gick Jimmy in på rummet och kollade lite på teve. Jenny satt med datorn en stund i köket först, men nu har hon också flyttat in på sitt rum. Och jag har också suttit med min dator i köket.

 

Nu ska jag bara blogga det här, och sen så är det dags att stänga locket på datorn för i kväll, och förbereda mig för natten.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad ska ni göra för nya tatueringar och var? :)

2007-08-29 @ 17:39:56
Postat av: Bim

---> Malin: Jag kopierar här ett svar som jag skrev i går i ett annat inlägg:
Postat av: Bim
---> Emma: Jag ska förmodligen göra två korsade flaggor, en med en svensk flagga, och en med typ Stockholms siluett (Globen, Kaknästornet, Stadshustornet), och så ska det stå Stockholm ovanför i en båge, och Sweden nedanför i en båge. Så att den blir liksom rund hela tatueringen. Jag vet hur jag vill ha den, men jag har inte hittat någon sån. Tänkte att hon kanske kan rita den till mig.
Jimmy ska göra en stor svart tribal på högra vaden.

2007-08-29 @ 17:46:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Malin

Låter fint! :)

2007-08-29 @ 19:15:36
Postat av: Bim

---> Malin: Ja, jag hoppas att det blir fint! :-)

2007-08-29 @ 19:18:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0