Dagens Dagbok - Torsdagen den 16 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju som vanligt. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste lite nyheter i datorn.

 

Borzko hade gått upp halvfyra och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet.

 

Jenny sov hos Jocke i natt så hon var inte heller hemma. Hon åkte sen direkt från Jocke till sin skola. Egentligen så börjar hon inte förrän på måndag. Men eftersom hon är Ambassadör och är med i Elevrådet, så var hon med där i dag för att ta emot de nya eleverna som börjar i ettan, för de börjar redan i dag. Hon skulle vara där ungefär mellan elva och tre. Sen så skulle hon åka direkt till jobbet för att jobba ett pass mellan fem och elva. Och sen så skulle Jocke möta upp med henne på jobbet, och så skulle hon med honom hem och sova där i natt också.

 

Hade kanske tänkt mig en promenad, men det var grått, mörkt, mulet, trist, blåsigt, och så regnade det till och från, så jag avstod från promenaden.

 

Tog bilen till Centrum istället. Först så var jag på SolAkuten där jag solade solarium i en halvtimme. Jätteskönt! Sen så gick jag till HemKöp. Först hämtade jag ut en bok från Adlibris, och sen så handlade jag en hel del matvaror.

 

Sen så höll jag på här hemma hela dagen och fixade, donade, grejade, pulade, och plockade med lite allt möjligt och omöjligt. Varvade förstås med stunder vid datorn också. Och läste lite i min bok också: "Sommarbarn" av Katerina Janouch.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Hur känns det att börja jobba igen snart då?

2007-08-16 @ 18:28:21
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: *Suckar* Det känns lite jobbigt... Jag börjar i morgon bitti klockan 06.00... Håller just på med min Statistik och min Sammanfattning över mitt Sommarlov 2007.

2007-08-16 @ 18:32:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

Mmm, det kan ju vara tufft att komma tillbaka efter en lång ledighet. Men det går rätt snabbt så är man tillbaka i rutinerna igen. Lycka till.

2007-08-16 @ 18:47:23
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, jag tyckte inte det var riktigt lika jobbigt när jag hade 4-5 veckors semester... Nu när jag har 10 veckors ledighet så är det jättejobbigt att börja att jobba igen... :-(

2007-08-16 @ 18:50:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0