Dagens Dagbok - Torsdagen den 2 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy hämtade upp Jocke på vägen hem från jobbet, för de slutade ungefär samtidigt. Vid kvart i fem så kom de båda två, och sen så åt jag, Jenny, Jimmy, och Jocke middag vid femtiden. Satt sen länge kvar vid bordet och pratade och hade det trevligt. Det var roligt att äntligen få träffa Jennys nya pojkvän Jocke som hon nu har varit tillsammans med i cirka tre veckor.

 

Vi röjde sen upp efter middagen, och tog även varsin fika. Sen så gick de alla tre in och duschade och gjorde sig i ordning, i tur och ordning.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden i dag. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy, Jenny, och Jocke tog en sväng till Centrum och köpte lite chips för att ha till vårt filmtittande lite senare.

 

Vid halvniotiden så satte vi oss allihopa uppe i vardagsrummet och tittade på en dvd-film. Det blev thrillern "Disturbia".

 

Borzko gick och la sig vid halvtiotiden, för han ska upp vid halvfyratiden i morgon bitti.

 

När filmen var slut vid halvelvatiden så flyttade vi ner från vardagsrummet. Jimmy gick och la sig på rummet och kollade på teve. Jenny och Jocke gick in på Jennys rum, Jocke ska sova här i natt. Och jag satte mig i köket med datorn. Nu ska jag byta ut datorn mot boken istället.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan man inte få se bild på jenny & jocke :D?

2007-08-02 @ 23:36:01
Postat av: Bim

---> Anonym: Nej, jag har faktiskt ingen bild på dem. Har inte fotograferat något under kvällen. Jag tycker att Jenny själv kan lägga ut bild på honom i sin Blogg när hon tycker att det är lämpligt och tid för det. Sen när hon har gjort det, då kanske jag också lägger ut bilder.

2007-08-02 @ 23:40:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Natalie

Faster är oxå nyfiken. :)))))))

2007-08-03 @ 11:31:25
Postat av: Bim

---> Natalie: Hahaha! Det förstår jag! Jag kan i alla fall säga att det är en jättetrevlig kille! Jag tyckte om honom direkt! Men eftersom jag visste att Jimmy har tyckt om honom som jobbarkompis och även lite privat kompis i flera år, och Jenny har tyckt om honom som jobbarkompis i ett par månader och pojkvän ett par veckor, så hade jag inte väntat mig något annat än att jag skulle tycka om honom! Jag måste faktiskt säga att han påminner mig litegrann om Jimmy! Faktiskt både till utseende och sätt! Så då är han ju inte direkt svår att tycka om! :-D

2007-08-03 @ 12:32:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0