Dagens Dagbok - Torsdagen den 2 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp vid femtiden och åkt iväg till jobbet strax efter. Och Jimmy hade gått upp vid sextiden och åkt iväg till McDonalds först, för lite frukost, och sen till jobbet.

 

Jenny kom hem vid halvåttatiden. Hon sov hos Jocke i natt, och han skulle jobba i dag, men hon var ledig. Så hon åkte tillsammans med honom till McDonalds när han började klockan halvsju. Och så åt hon frukost där med honom, och med Jimmy som också kom dit. Och sen så åkte hon hemåt.

 

Jag åt frukost, och Jenny åt lite frukost en gång till med mig. Sen så duschade hon och gjorde sig i ordning. Hon satt även vid datorn en stund, och det gjorde jag också.

 

Vid halvtiotiden sen så åkte vi två iväg tillsammans med bilen. Till IKEA i Kungens Kurva åkte vi. Vi kom dit strax innan de öppnade klockan tio, och vi började med att gå och fika direkt när de öppnade. Jag tog en caffe latte.

 


image908


Sen så gick vi runt och plockade ihop det vi skulle ha, och tittade på lite allt möjligt. Jenny köpte sig bara en vas till sitt rum, och vad jag köpte kan ni se i ett separat blogginlägg.

 

När vi var klara på IKEA så åkte vi bort till själva Köpcentrumet vid Kungens Kurva. Där var vi på H&M, KappAhl, och Lindex. Jenny köpte sig en ny behå, och vad jag köpte kan ni se ett inlägg tidigare.

 

Sen så åkte vi tillbaka till IKEA för att äta lunch där. Jag åt en rågmacka med fetaost och tapenade. Till det så tog jag en chai latte.

 


image909


Åkte sen till Willys vid Heron City och handlade lite matvaror.

 

När vi åkte hemåt så stannade vi till vid McDonalds Västberga för att fika ännu en gång. Jag tog en McFlurry Daim-glass och en caffe latte. Träffade Jocke också som jobbade, och pratade lite med honom.

 


image910


När vi kom hem till Farsta igen så packade vi upp våra inköp och höll på och fixade lite en stund.

 

Sen så hjälpte Jenny mig med att röja ut i min garderob. Jag har behövt rensa där sedan en tid, men jag har så svårt att slänga saker själv, så nu hjälpte Jenny mig. Vi lyckades med att slänga fem stycken fulla IKEA-papperskassar med kläder. Så skönt att det finns plats nu igen så jag kan köpa mig lite nytt till hösten!

 


image911


image912


image913


Vi blev klara med garderoben i lagom tid för att sen sätta igång med middagen. Vi hjälptes åt med maten som blev: klyftpotatis, chili hot dogs, paprikastrimlor, bearnaisesås, vitlöksdressing, och basilikadressing. Och så vegetariska sojaproteinkorvar till mig.


Kommentarer
Postat av: Anna

Inte slängde du väl 5 kassar med kläder? Det är ju bättre att lämna dem till någon insamling. Vilken fin ordning du har ditt klädskåp.

2007-08-02 @ 20:54:25
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Snurran

Oj vilken aktiv dag du har haft! *kram*

2007-08-02 @ 21:25:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Anna: Jag måste faktiskt tillstå att jag slängde dem i vårt grovsoprum. Har inte sett några insamlingsskåp här i närheten där vi bor. Förut har jag alltid lämnat och lagt i skåp. Men den här gången så var jag lat. I och för sig så brukar ju folk och och plocka i grovsoporna, så det kanske återvinns ändå. Tack för berömmet om ordningen!

2007-08-02 @ 22:28:14
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, ibland så hinner man mycket! Och ibland så hinner man ingenting! Jag stötte på Monica på IKEA också förresten!

2007-08-02 @ 22:29:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Världen är liten ibland! :-D

2007-08-02 @ 23:27:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, så är det! ;-)

2007-08-02 @ 23:29:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0