Dagens Dagbok - Torsdagen den 30 augusti 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade varit och klippt sig efter att hon kom hem från skolan. Klippt av en hel del på längden, och även klippt upp håret lite. Jättefint blev det!

 

Jag höll först på och fixade lite här hemma när jag kom hem. Sen så satte sig både Jenny och jag med våra bärbara datorer i köket. Satt där och pratade och höll på med allt möjligt i våra datorer. Mest höll vi på i våra bloggar.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Vid femtiden sen så åkte jag, Jimmy, och Jenny iväg i Jimmys bil. Vi åkte till McDonalds i Sköndal där vi åt vår middag.

 

Sen så åkte vi till Farsta Centrum. Jag köpte mig bara ett par vantar. Jimmy köpte ingenting. Jenny köpte lite grejer, men det får ni läsa om, och se bilder på, i hennes blogg.

 

Vi köpte också inflyttningspresenter, från oss alla i familjen, till Jocke, eftersom han flyttar till en ny lägenhet på lördag.

 

En fika blev det också i Centrum, och McDonalds blev det även denna gång.

 

Vi kom hem igen vid sjutiden. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han åt middag då, och vi satt alla fyra och pratade en stund.

 

Vid åttatiden så åkte Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna. De åkte först till Wash & Drive i Fagersjö och tvättade bilarna. Sen åkte de till OKQ8 i Farsta och tankade och kollade allt på bilarna.

 

Under tiden som de var iväg så hjälpte Jenny mig att röja bland mina skor. Två stora fullproppade IKEA-papperskassar med skor och stövlar slängde jag i grovsoporna. Jag kan aldrig slänga något när jag är själv, det var därför som Jenny hjälpte mig. Ställde även undan alla sommarskor, och plockade fram höst/vinter-skor.

 

(Tack Jenny för hjälpen!)

 

Jag och Jenny var väl klara med skorensningen vid niotiden. Och Borzko och Jimmy kom väl tillbaka ungefär samtidigt från bilfixandet.

 

Jenny och jag satt en stund igen i köket med våra datorer. Borzko och Jimmy duschade och gjorde sig i ordning i tur och ordning.

 

Borzko gick och la sig sen vid halvtiotiden, han ska upp halvfyra i morgon. Jimmy gick in på rummet för att kolla på teve, och sen så småningom sova, vid tiotiden. Jenny gick in på sitt rum vid halvtiotiden, hon fixade lite på rummet, och satt vid datorn. Jag satt kvar i köket med datorn. Nu ska jag bara blogga det här, och sen så blir det sängen för mig.

 

Och i morgon är det fredag! Wiee!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0