Dagens Dagbok - Torsdagen den 9 augusti 2007 - Andra Halvan av Dagen.

Jenny och Jocke slutade båda två klockan tre på jobbet i dag. De kom hit till Farsta direkt efter jobbet, men de gick runt lite i Centrum innan de kom hem hit. Jimmy slutade som vanligt klockan fyra, och han var hemma vid halvfemtiden. Jenny och Jocke kom vid femtiden.

 

Vi fyra åt middag då vid femtiden. I dag blev det fullkornspasta med köttbullar och prinskorv. Till det så hade vi ärtor/majs/paprika-blandning, vitlöksfraiche, och basilikafraiche.

 

När vi hade ätit, fikat och pratat en stund så gjorde de alla tre sig i ordning för att gå på fest. Jenny hann även med att trimma håret på Jocke. Vid sjutiden sen så stack de alla tre iväg tillsammans för att gå på fest hos en annan McDonalds-anställd.

 

Jag satte mig då uppe på övre balkongen, och sen så satt jag där nästan hela kvällen. Jag läste mest i min bok, men varvade också med datorstunder. Underbart varm och skön kväll.

 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Middag, dusch, och sen så tittade han på teve resten av kvällen. La sig gjorde han vid halvelvatiden. I morgon ska han upp halvfem.

 

Jag flyttade in från balkongen vid halvelvatiden, och så satte jag mig i vardagsrummet istället. Fortsatte med att varva boken med datorn. Och så lär det väl bli resten av kvällen fram till läggdags. Kommer nog att läsa mest, för boken är jättebra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0