Dagens Jobb - Fredagen den 24 augusti 2007.

En helt vanlig arbetsdag var det i dag. Och jag hade samma rutiner på min arbetsdag i dag som jag har haft hela veckan. Först skalen, sen dukning, och sen andreman i stora matsalen.

 

I dag serverade vi fiskpanetter, kokt potatis, och filsås. Salladsbuffé hade vi även i dag, men den var lite mindre i dag, eftersom det är fredag. Vi vill ju inte ta fram för mycket då, för då får vi ju kanske kasta så mycket om det blir kvar. De övriga dagarna så serverar vi ju det dagen efter om det blir kvar. Men det är ju lite svårt när det är fredag.

 

I dag så kom inte "alla på en gång", så det var inget kaos i dag, som det var tidigare i veckan. Allt flöt på bara bra, och inget speciellt hände.

 

Skönt att gå hem klockan två och veta att det är fredag! ;-)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hemskt fin salladsbuffé! Men är barnen duktiga på att äta sallad??

2007-08-24 @ 18:50:37
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, fast i dag så var den faktiskt ovanligt liten, vår salladsbuffé. Jag ska ta kort en annan dag när den är som störst! Vissa barn äter massor med grönsaker, och andra äter inget alls. Det är väldigt olika. Vi har ju från sexåringar till niondeklassare, och sen så har vi ju ett hundratal vuxna i skolan också. Så nog går det åt mycket grönsaker alltid!

2007-08-25 @ 01:07:05
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0