Dagens Jobb - Måndagen den 20 augusti 2007.

Mobilen larmade klockan halvfem i morse, precis som alltid på jobbardagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Åkte sen iväg till jobbet vid strax efter halvsex. Kom fram till jobbet vid kvart i sex. Larmade av, gick in, bytte om till arbetskläder, och började sen att jobba klockan sex.

 

Även i dag så hade vi en förberedelsedag. Skolbarnen börjar inte förrän i morgon hos oss. Så vi förberedde bara i dag. Massor med varor kom det i dag. Bland annat så kom det sex burar med grönsaker. Jag stod större delen av förmiddagen i "skalen" och förberedde grönsaker inför i morgon och resten av veckan.

 

Förberedde även lite ute i matsalarna. Bland annat så ställde jag fram tio sorters knäckebröd i alla tre matsalarna, och gjorde så mycket som möjligt inför morgondagen.

 

Sen så fick vi gå hem lite tidigare i dag. Vi var klara med allt som vi skulle göra. Och så skulle det komma killar för att borra hål i golvet i köket, och då var det ju lika bra att vi var därifrån, för det skulle låta "för djävligt" sa de. De skulle borra hål för att förbereda inför en komposterings-kvarn som vi ska få i september.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0