Dagens Jobb - Onsdagen den 22 augusti 2007.

Mobilen larmade klockan halvfem som alltid på arbetsdagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Gick hemifrån fem över halv sex. Tog bilen och körde till jobbet. Rockklassiker på radion på hög volym som vanligt. Kom till jobbet kvart i sex. Mötte upp med Snurran utanför som vanligt. Larmade av och gick in. Bytte om till arbetskläder. Började jobba prick sex.

 

I dag så var jag först i skalen fram till åttatiden, utom stunden för frukosten och fikat vid sjutiden. Sen så förberedde jag matsalarna fram till halvelvatiden, utom stunden för lunchen vid niotiden.

 

Resten av dagen så var jag andreman i stora matsalen, hjälpte också till lite i lilla matsalen. Fikade gjorde vi sen vid halvettiden, och resten av dagen som var kvar så städade jag.

 

Vi serverade kycklingsallad i dag. Det var en kall sallad med kyckling, pasta och grönsaker i. Och så hade vi förstås vår salladsbuffé också.

 

Väldigt hektiskt när barnen kom och åt i dag också... Inte riktigt lika trångt och stökigt som i går... Men nästan... Nästan alla kom samtidigt i dag också... Typ "alla" kom mellan elva och halvtolv... Så det fanns knappt sittplatser i dag heller... Och världens köer... Det som gjorde att det var lite bättre än i går, det var att det var några klasser borta i dag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0