Dagens Jobb - Tisdagen den 21 augusti 2007.

I dag var det den första "riktiga" skoldagen för oss. I fredags och i går så hade vi ju bara förberedelsejobb. Men i dag så kom alla skolbarnen tillbaka. Och vi hade även skickningarna som vi skickar iväg mat till.

 

Morgonen för mig började med en timmes jobb med grönsaker i skalen. Efter det blev det frukost och fika vid sjutiden. Sen så blev det jobb i skalen igen fram till strax före åtta. Då gick jag och dukade, som vi kallar det, alltså ställde i ordning matsalarna inför luncherna.

 

Vid niotiden så åt vi själva lunch, och efter det så fortsatte jag med dukningen. Och sen vid halvelva så började barnen komma och äta. Jag jobbade som andreman i stora matsalen, och hjälpte även till som andreman i lilla matsalen, eftersom vi inte hade någon där.

 

Vi serverade kokt varmkorv med potatismos. Och så hade vi vår stora salladsbuffé förstås också.

 

Terminen började med totalt kaos tyvärr... Eftersom det var uppropsdag och tydligen lite si och så med lektionstiderna så kom typ nästan alla och åt samtidigt... Det var så fullt så en del stod upp och åt... Och några gick ut med sina tallrikar och åt ute... Inte kul när det är så...

 

I disken så hann de inte med för att det var sånt tryck. Så jag sprang ut och in där också och hjälpte till.

 

Allt gick ändå förhållandevis bra, trots kaoset, och vi fick vår eftermiddagsfika vid halvettiden. Efter fikat så var det då bara städningen kvar, och så slutade vi klockan två som vanligt.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jo, somliga dagar vore det bra med en klon...
*kram*

2007-08-21 @ 20:47:00
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, i dag var ingen kul dag... Och jag tror nog inte att K.G. tyckte det heller...

2007-08-21 @ 20:50:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0