Dagens Jobb - Torsdagen den 23 augusti 2007.

Jobbade som vanligt i dag också. Samma arbetsuppgifter som i går: först så var jag i skalen, sen så dukade jag, och sen så var jag andreman i stora matsalen.

 

I dag så serverade vi Tacobuffé. Det var tacokryddad köttfärs, nachoschips, tortillas, pitabröd, och så massor med tillbehör såsom salsasås, yoghurt, riven ost, varm ostsås, och mängder med olika grönsaker.

 

Det var inte samma kaos i matsalen i dag, såsom det var i går, och framförallt i förrgår. Barnen kom lite mer utspritt i dag, så det var lite bättre. Flera klasser borta var det i dag också. Men det blir ju alltid lite stökigt när vi har sån här mat, men det kan det vara värt.

 

Allt flöt på bra hela dagen, och vi hann bra klart med allt innan arbetsdagen var slut.

 
 

I dag så blev det också bestämt att vi har fått en vikarie två dagar i veckan. Snurran, som är vår dietkokerska, ska jobba fackligt varje onsdag och torsdag. Och på de dagarna så har vi anställt en vikarie. Hon börjar på onsdag i nästa vecka.

 

I dag så fick vi också vårt fotografi som vi tog till Skolkatalogen i fredags. Jag ska scanna in det senare och lägga ut här i bloggen. Vi är nio stycken, och det var okej för alla utom en, så henne ska jag bara redigera bort först. Kortet blev i alla fall jättebra tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Är bara lite nyfiken.. Vad tycker barnen bäst om att äta? På min tid i skolan var det hamburgare och korv med mos som de allra flesta hade som sin favoritmat. Fast då visste man ju inte ens vad tacos var. Kan tänka mig att det är populärt idag?

2007-08-23 @ 19:11:05
Postat av: Snurran

Tänk vad tiderna förändras! När JAG gick i skolan (de första åren, 1-6 iallafall) Var mina favoriter fiskpanetter med poatis (man fick nästan alltid citronklyftor till också) och när man fick tjockpannkaka med aprikossås då jublade man!
:-D

2007-08-23 @ 19:33:53
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Josefin: I vår skola så är de nog de här rätterna som är populärast: Pannkaka, Hamburgare, och Tacobuffé. Andra rätter som också är populära är: Kycklingwok, Korv och potatismos, och Fiskpanetter. Det är det som jag kommer på nu i alla fall.

2007-08-23 @ 19:38:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Och jag kommer nog bara ihåg att jag tyckte om tjockpannkakan med aprikossås också. Minns inga andra rätter som jag tyckte om.

2007-08-23 @ 19:39:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0