Dagens Jobb - Torsdagen den 30 augusti 2007.

Jobbade som vanligt i dag också förstås. Jag var även i dag först halva dagen i skalen, och sen så var jag andra halvan som försteman i stora matsalen.

 

Snurran var även i dag på facket och jobbade, så vår nya medarbetare jobbade hos oss i dag också. En annan av kollegerna var sjuk även i dag, så vi var en personal färre.

 

Vi serverade fiskgratäng med kokt potatis i dag. Hade även lite rester som vi serverade av: köttfärssås och kebabgryta. Och så hade vi som vanligt vår fina salladsbuffé.

 

I dag så var det inte lika hektiskt med luncherna, utan det var lite bättre fördelning på barnen. Allt flöt på mycket bättre i dag än i går, så det var inte lika ont om sittplatser i dag, och inte lika långa köer vid matbarerna.

 

Lite struligt var det ändå på jobbet i dag, en ugn gick sönder mitt i matlagningen bland annat. Men allt hann ändå bli klart i tid ändå.

 

Jag hade en hemsk huvudvärk hela dagen. Vaknade med den i morse. Så dagen blev lite tung och jobbig för mig.

 

I dag så fick vi mattanter ett stort fat fullt med frukter och choklad. Det var S:t Örjansskolans Hagsätragrupp som gav den till oss som en uppmuntran och för att de är så nöjda med vår mat och service. Vi blev jätteglada så klart. Och åt det till eftermiddagsfikat. Bild på fatet kommer i ett separat inlägg.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ajajaj Trasika ugnar är inte roligt, allt blir så stressigt när något går sönder.. Tur att ni är proffs!
Hoppas huvudvärken blev bättre..
:-/
*kram*

2007-08-30 @ 22:04:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det var en väldigt strulig dag på jobbet i dag... Hände lite fler grejer, men det är ju inte allt som jag vill skriva om i bloggen! Det får du höra i morgon! ;-D Huvudvärken har fortfarande inte släppt, men den blev liiiite bättre framåt femtiden. *Kram*

2007-08-30 @ 22:07:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ok, fasen vad jag ska bli informerad i morgon...
:-)

2007-08-30 @ 22:29:37
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Och det blev du! ;-D

2007-08-31 @ 16:03:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0