"Den ryske vännen" av Kajsa Ingemarsson.

image943

---------    

Recension av boken: "Den ryske vännen" av Kajsa Ingemarsson. (Genre: Skönlitteratur / Roman.)  

---------   


"Maria Hamrén älskar sin man Henrik, men deras olikheter hotar äktenskapet och hon glider allt längre ifrån honom. Henrik, som kämpar med en misslyckad UD-karriär, låter sig samtidigt dras in i ett farligt spel för att skydda biståndsministern Katja Löfdahl från en skandal. Miljontals kronor har försvunnit i Tjetjenien och ministerns framtid hotas. Vad de inte vet är att de alla tre blivit brickor i ett storpolitiskt spel där insatserna till slut räknas i människoliv.

I Den ryske vännen väver Kajsa Ingemarsson trovärdigt samman en intelligent thrillerintrig med engagerande människoöden. Det är en spännande historia om ideal, lojalitet och kärlekens obändiga kraft."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  

  
Den här boken var lite olik de tidigare böckerna som jag har läst av Kajsa Ingemarsson. Den här var ju lite mer som en deckare/thriller/kriminalroman än hennes övriga böcker som ju är mer som typ relationsromaner. Jag tycker att den här också var bra. Men kanske inte riktigt lika bra som hennes övriga böcker. Men jag kan i alla fall helt klart rekommendera den. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: e

Det här är den första (och hitills enda) Kajsa Ingemarsson jag har läst. Jag tyckte att hon kunde ha dragit ner på relationsdelen eller åtminstone lagt några sidor extra på spelet politik media. Vilken bok rekommenderar du om jag ska läsa en lite mer typsik Ingemarsson?

2007-08-07 @ 08:39:38
URL: http://fikalite.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> E: Då rekommenderar jag antingen den nya: "Lyckans hjul". Eller om du hellre vill köpa pocket så: "Små citroner gula".

2007-08-07 @ 20:14:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0