"Don't look back in anger" med Oasis.Den här låten: "Don't look back in anger" med Oasis, kommer för alltid att påminna mig om min familj i Thailand:


När vi var i Thailand under julen 2006 så var vi flera av kvällarna på en rockklubb. Den hette "RockCity" och låg i Patong Beach i Phuket.

Där spelade flera olika coverband varje kväll. Alla var jättebra, och det var bra drag på klubben. Just den här låten körde de varje kväll, och då var det allsång. Eller allsång var det nästan till all musik som de körde förresten.

Jag kommer alltid att tänka på Jenny, Jimmy, och Borzko när vi var där på rockklubben i Thailand, när jag hör den här låten. Vi hade så himla roligt, och det var så mysigt. Man gör ju bara sånt när man är utomlands... Inte stor chans att vi fyra tillsammans skulle gå på en rockklubb här i Sverige precis... ;-D Tyvärr...(Tryck på play-knappen två gånger. Sen så kan det ibland ta en stund innan den kommer igång.)

(Ett tips! Om det "laggar" och bryts, så tryck på paus-knappen, och låt den vara så en stund, så ser du att den "laddas ner" (det ljusare strecket kommer före det mörkare), sen så kan du trycka på play igen, så kör den på utan att avbrytas!)

Kommentarer
Postat av: annebelle

Det här är en bra låt! Har den även som instrumental med en symfoniorkester och tänker ofta att den skulle passa som bröllopsmusik!
Och visst är musikminnen starka! Själv lyssnade jag mycket på Red hot chili peppers och Scissor sisters senast i Thailand. Ååhhh....längtar!

2007-08-11 @ 19:33:55
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, jag längtar också tillbaka till Thailand... Nån gång ska jag tillbaka dit igen...

2007-08-11 @ 19:37:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: B&A

Both Thailand and Oasis are great

2008-04-09 @ 14:20:29
URL: http://www.wekilledtheradio.blogg.se
Postat av: Bim

---> B&A: Yes, they are! :-D

2008-04-09 @ 16:07:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: carro

Grymt bra låt och grupp :)

2008-06-13 @ 21:06:56
URL: http://carolinewahlsten.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Carro: Jag håller absolut med dig! :-D

2008-06-13 @ 21:16:52
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0