"Invasion" av Dean Koontz.

image1021

---------    

Recension av boken: "Invasion" av Dean Koontz. (Genre: Skönlitteratur / Skräck.)  

---------   


"Gripande, spännande, och triumferande i människosläktets mörkaste tid, ger Koontz oss en småstadsthriller med en bit av domedagen inbakad, som ställer den fråga vi alla någon gång ställt oss själva: vad skulle du göra om du befann dig mitt uppe i en Invasion?


Molly och Neil Sloan vaknar till regnets trummande mot taket. Det har jagat
dem i deras drömmar och stört deras sömn, och nu stiger de upp för att finna ett lysande silveraktigt skyfall i färd med att dränka deras lilla stad. En underlig doft kan anas i luften, och det unga paret kan inte skaka av sig känslan av att något är fel. Detta blir morgonen som de kommer att minnas som slutet på den värld de
en gång kände.

Timmarna går och regnet fortsätter att falla, och Molly och Neil lyssnar på oroväckande nyheter om väderförhållandena världen över. Innan gryningen har tv-och radiosändningar slagits ut. Sedan försvinner telefon och Internet. Med regnet kommer nu en skymmande dimma som förvandlar den en gång så vänliga staden till en spöklik labyrint.

I dimman kommer de att möta något som på ett enda fruktansvärt ögonblick avslöjar vad som händer med deras värld något som jagar dem med hänsynslös effektivitet."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  


Den här boken tyckte jag var lite sämre än vad Dean Koontz böcker brukar vara. Den hade lite konstig handling, var ovanligt kort för att vara en Koontz-bok, och lite konstigt slut. Men den var ju inte direkt dålig, bara lite sämre än vanligt. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: pimpim

Har aldrig läst nåt av Koontz men nu ska jag göra det vilken rekommendar du?
Trevlig blogg hittade hit genom en annan blogg. /pimpim

2007-08-14 @ 21:34:00
URL: http://pimpim.11blogg.se
Postat av: Bim

---> Pimpim: Tycker absolut att du ska läsa något av Dean Koontz. Han är näst bäst av skräckförfattare tycker jag. Stephen King är ju så klart bäst. Du kan läsa vilken som helst, utom kanske just den som jag skrev om här. Kanske den jag läste näst sist: "Ansiktet". Den första som jag läste var: "Viskningar". Tacvl fär berömmet om min blogg! :-)

2007-08-14 @ 22:29:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0