Länk till kommentarer i Jennys blogg.

Ibland blir man ju helt fascinerad över vilka kommentarer man kan få som bloggare... Ni andra som bloggar har säkert fått massor med elaka och dumma kommentarer också. Jag har nyligen fått en hel del dumma kommentarer. De som inte är så farliga. de låter jag vara kvar, men de värsta tar jag bort så fort som möjligt. Har även spärrat några IP-nummer för de som återkommer.

Nu på senaste tiden så har ju Jenny fått väldigt många kommentarer angående hennes nya förhållande. Jag förstår faktiskt inte varför folk blir så upprörda över det. De enda som borde bli upprörda över det i så fall, det är väl Jennys och Jockes familj, släkt, och vänner. De som inte ens känner dem, vad har de med det att göra?

Följ den här länken, och läs de trettioåtta kommentarerna under det blogginlägget där hon berättar om sig och Jocke. Visst finns det en hel del snälla kommentarer också, men vissa av dem är inte speciellt snälla... :-(

Kommentarer
Postat av: Josefin

Helt sjukt att folk kan skriva så dumma saker. Varför lägger de sig i? Så stor ålderskillnad är det inte. Har folk inget bättre för sig? Så länge den man är tillsammans med respekterar en och behandlar en väl så spelar väl den lilla ålderskillnaden ingen roll? Jenny är en vuxen människa och gör val därefter. Hon har gått ut med förhållandet i sin blogg, de personer som inte klarar av det behöver inte lämna sina smutsiga åsikter. Tryck ner sidan så har ni det ur världen. Varför såra människor? Kärleken är det finaste som finns. Stå på er!

2007-08-16 @ 13:37:18
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack för din kommentar! Precis så tycker jag också! :-D

2007-08-16 @ 13:39:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Storm i ett vattenglas anser jag, låt de "unga tu" vara!
Läste i Ica-kuriren (så gammal är jag) om vår idrotts- och kulturminister, Lena Adelsohn Liljeroth. hon träffade sin Ulf (Adelsohn) när hon var 17 år, han var 31.. de har varit gifta i 26 år nu. Det är inte åldern som styr utan kärleken!
*kram*

2007-08-16 @ 14:19:17
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack för den informationen! Den ska jag återberätta för folk som kommenterar! Det var ju faktiskt "ännu värre" ;-D Fast han kanske inte hade barn förstås... *Kram*

2007-08-16 @ 14:21:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Ja du, det finns ju folk till allt verkar det som. Det är väl nackdelen med att blogga. Man vill ju bara skriva av sig, inte få obefogad "kritik". Vill man ha det så ber man väl om det. Själv har jag så himla svårt att förstå varför man ödslar energi på att vara hatisk mot nån som inte är som man själv är. Det måste va skitjobbigt för psyket. Jag är jämt glad, men när jag väl har en riktigt dålig dag så har jag ingen energi kvar på kvällen, för det tar för mycket av min energi av att vara negativ. Hur mår dom som är negativa hela dagarna egentligen? Hoppas de blir gladare snart (och då menar jag inte skadeglada), eller vad säger du? :) Ha en fin dag.

2007-08-16 @ 15:38:22
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma Journalen: Jag håller definitivt med dig! Det är ju egentligen väldigt synd om dessa människor. För de mår ju förmodligen väldigt dåligt själva, och så bär de väl sig åt så där, för att försöka att få andra att må dåligt också. Man ska ju inte bry sig egentligen om vad de skriver. Men ibland så går det inte att låta bli... Ha en bra dag du också! :-)

2007-08-16 @ 16:30:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Helena

Men snälla!!! Plöjde igenom kommentarerna på Jennys blogg och blev alldeles full i skratt. Vad är det för fel på folk??? Visst 11 år kanske är mycket just nu men vad är väl det om några år. Och lider inte Jenny och Jocke utav det så varför i hela friden behöver andra må dåligt utav det??? Och den underbara kommentaren om att Jocke har letat flickvän i gymnasieåldern-det kan inte vara så att han råkade bli kär i en arbetskamrat??? Konstigt att ingen ser det som ett problem??? Jaja, jag säger iallafall lycka till!

2007-08-16 @ 18:32:52
URL: http://omhelenaochlitetill.blogg.se
Postat av: Bim

---> Helena: Jag blir så glad att det finns kloka och förstående människor i bloggvärlden också! Visst var det ju så! Det var inte alls meningen att de skulle bli kära i varandra... De tycker kanske själva att elva år nog är lite mycket i deras ålder. Men vad ska de göra då?! Strunta i varandra trots att de är kära!? Tack för ditt inlägg! :-D

2007-08-16 @ 18:36:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0