Dagens Dagbok - Fredagen den 14 december 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jag hade en hemsk huvudvärk när jag kom hem, så jag struntade i att hålla på och fixa och göra nytta här hemma, utan jag satte mig i stället uppe i soffan i vardagsrummet med datorn. Satt där och vilade, och läste lite nyheter och bloggar.


Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyratiden, och sen så kom Jenny hem från skolan vid fyratiden. Vi tog då en fika och åt några mackor. Jimmy skulle äta middag senare hos en kompis, och Jenny skulle äta middag senare hos Jocke. Och jag var inte speciellt hungrig, för jag hade så ont i huvudet.


Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jenny gjorde sig också i ordning, och så packade hon ner grejer för ett par dagar.


Vid strax efter fem sen så skjutsade jag iväg både Jimmy och Jenny. Först så åkte vi till Älvsjö Station där jag släppte av Jenny. Hon skulle sen vidare till Södertälje och hem till Jocke. Han kommer hem från Falun i kväll, och sen så ska han inte vara där och jobba något mer, utan bara jobba i Södertälje.


Jenny kommer inte hem till Farsta igen förrän på måndag kväll vid halvniotiden. Hon sover hos Jocke i tre nätter nu. Hon jobbar i morgon hela dagen, och även på söndag hela dagen, och så är hon i Södertälje på kvällarna. Tindra ska vara där hos Jocke den här helgen också. På söndag kväll så ska Jenny och Jocke plus två kompisar till Jocke gå på teveinspelning. På måndag åker Jenny direkt till skolan från Jocke, och sen så åker hon direkt till McDonalds och jobbar ett kvällspass. Så som sagt var, på måndag kväll vid halvniotiden så är hon hemma igen.


När jag hade släppt av Jenny så åkte jag till Högdalen och släppte av Jimmy där hos en kompis. De skulle sen vidare och träffa några andra kompisar, i Hagsätra. Och sen senare så skulle de alla vidare in till stan och ut på krogen. Och så kommer väl Jimmy hem sent i natt någon gång, om han inte sover hos nån kompis.


När jag kom hem igen så blev det soffan i vardagsrummet igen. Satt där och vilade och försökte bli av med min huvudvärk. Och så blev det förstås datorn i knäet och lite läsning av nyheter och bloggar.


Egentligen så skulle jag ha gått till Centrum och hämtat mina nya glasögon i dag. Men jag gör det i morgon istället... Kände att jag orkade inte göra det när jag hade sån himla huvudvärk. SynOptik är öppet mellan tio och sex i morgon, så jag har ju gott om tid att göra det då.


Kommentarer
Postat av: annebelle

usch och fy, jag har också huvudvärk i dag. Hela dagen. :((( Stackars oss.

2007-12-14 @ 20:32:48
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, jag vaknade i morse med huvudvärken... Men då var det bara lite, lite. Sen har det bara blivit värre och värre under dagen. Ska lägga mig tidigt och försöka att sova bort den.

2007-12-14 @ 20:48:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hoppas värken släpper med lite sömn..
:-/
*kram*

2007-12-14 @ 21:50:37
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det hoppas jag också... Ska försöka att komma i säng snart... *kram*

2007-12-14 @ 21:54:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Prometheus

Alla verkar lite hängiga eller stressade idag..julefrid in need!

2007-12-15 @ 00:11:06
Postat av: Bim

---> Prometheus: Jag är inte det minsta stressad inför julen... Däremot så har det varit en mycket stressig vecka på jobbet, och det kanske är därför jag har huvudvärk. Men jag håller med dig: Julefrid in need! ;-D

2007-12-15 @ 09:04:07
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0