Dagens Dagbok - Söndagen den 2 december 2007 - Eftermiddagen.

Efter lunchen så satte jag mig i vardagsrummet och läste i en bok. Det blev "Stella & Sebastian" av Jenny Leeb. Jag började med den för några veckor sen, men sen så har jag inte läst sedan dess, så jag började om från början igen nu.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Sen så stack han iväg nästan på en gång igen. Han skulle till sitt jobb och hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Sen vid halvtvåtiden så kom Jimmy hem från Jönköping. Först så hade han släppt av Jenny hos Jocke i Södertälje. Hon skulle bara vara där en kort stund, för sen så skulle Jocke åka upp till Falun igen. Sen så hade Jimmy släppt av Kristian i Högdalen, och sen så kom han hem.


Jag tog min dator med mig och satte mig hos Jimmy på hans rum en stund, medan han packade upp sina grejer, skruvade ihop sin stol, och höll på med lite annat fixande.


Borzko kom hem från sitt lastbilshämtande vid tretiden. Då hjälptes han och Jimmy åt att montera bort takboxen från Volvon, och gå ner med den, Jennys stol, liggunderlagen, och sovsäckarna, till källaren.


Sen så stack Borzko iväg igen vid strax efter halvfyra. Han skulle som vanligt hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Vid halvfemtiden sen så kom Jenny hem från Jocke. Hon hann bara vara där en kort stund, för han skulle åka upp till Falun igen.


Jag, Jimmy, och Jenny åt middag direkt när de kom hem. Och även i dag så blev det vår lokala pizzeria som fick ett besök. Jag åt en halv pizza med räkor, och ett halvt vitlöksbröd med ost, för Jenny och jag delade. Vi satt och pratade en stund sen också.


Efter det så satt Jimmy på sitt rum vid datorn. Jenny var på sitt rum och packade upp, och fixade lite. Och jag satte mig med datorn i köket.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att ha dem hemma igen förstår jag
:-)
*kram*

2007-12-02 @ 19:01:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

Skönt att ha dem hemma igen förstår jag
:-)
*kram*

2007-12-02 @ 19:02:30
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

Oj nu blev det dubbelskönt... fast du har ju två barn så....;-D

2007-12-02 @ 19:03:30
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, så skönt är det att ha dem hemma! Så skönt så det är dubbelskönt! ;-D *Kram*

2007-12-02 @ 19:12:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0