Dagens Dagbok - Söndagen den 23 december 2007 - Eftermiddagen.

När jag kom hem igen så fortsatte jag att fixa med lite allt möjligt här hemma. Och jag fortsatte att beta av punkterna på dagens att-göra-lista.


Bland annat så veckostädade jag. Men det blev en liten fuskvariant i dag. Eftersom jag var ensam, och eftersom jag hade en hel del annat att göra, så tog jag bara det allra viktigaste i dag.


Lite stunder vid datorn ibland blev det förstås också. Lite nöje vid datorn blev det givetvis lite: eget bloggande, och läsande av andras bloggar. Och så blev det också lite nytta vid datorn: betalande av alla räkningar och lite överföringar av pengar till diverse ställen.


Borzko och Jimmy kom hem vid fyratiden, och då åt vi tre middag tillsammans direkt. Och jag måste ju faktiskt erkänna att det blev pizza i dag också... I dag så åt jag en Quattro Farmagio med tomat, ost, mozzarella, gorgonzola, parmesan, och ruccolasallad. Den var jättegod.


Sen efter maten så ställde jag mig och gjorde i ordning min vitlökssill som jag ska ha med mig i morgon. Bild på den kommer i ett separat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0