Dagens Dagbok - Söndagen den 23 december 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås fika och frukost, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Ingen var hemma mer än jag på morgonen. Jenny sov ju hos Jocke i går kväll, och sen så skulle hon åka direkt därifrån på morgonen till sitt jobb på McDonalds i Västberga för att jobba ett pass mellan tio och halvsex.


Borzko hade gått upp klockan halvsex för att jobba extra även i dag. Och Jimmy hade gått upp samtidigt för att följa med Borzko på jobbet i dag.


Jag satt och skrev en lista på vad jag skulle göra under dagen. Och det blev ett tjugotal punkter, de flesta bara smågrejer, men några lite större.


Men jag började med lite skön njutning: jag gick till Centrum och till SolAkuten och solade i en halvtimme.


Sen när jag hade solat klart så gick jag till HemKöp och handlade lite matvaror.


Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt och betade av några punkter på min att-göra-lista.


Vid elvatiden sen så tog jag bilen och åkte hem en sväng till min Mamma och Pappa i Örby. Jag ville överraska dem med några God Jul-presenter. De fick: en julblomma, en flaska rödvin, lussebullar + pepparkakor + chokladkarameller som vi gjorde i går, och så två böcker och en tidning som jag hade i dubblett.


Satt där sen en stund och fikade och pratade. Smakade lite av min Mammas inlagda sill, och av hennes kokta chokladkarameller. Vid halvettiden sen så åkte jag hemåt igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0