Dagens Dagbok - Torsdagen den 6 december 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade varit hemma från skolan i dag, för hon hade ont i halsen och mådde inte bra.


Men hon var trött på att ligga inne, och ville ut och röra på sig, så vi gick till Centrum för shopping och fika.


Hon köpte en ny halsduk på Åhléns, och så några flaskor balsam.


Jag köpte en julklapp till jobbet. Vi brukar köpa varsin julklapp för runt femtiolappen. Sen så lägger vi dem i en påse, och så drar vi ett paket i högen, och man får ju självklart inte ta sin egen. Jag skriver inte vad jag köpte, för jag vet att åtminstone två av mina kolleger läser min blogg.


Sen så kom Jimmy också till Centrum, direkt efter jobbet. Då gick vi upp till Waynes Coffee och fikade. Jag tog en Chai Latte, och så delade Jenny och jag på en mjuk pepparkaksskiva och en chokladboll. Jimmy tog en bit daimtårta. Vi satt där sen och pratade en stund.


Efter det så gick vi och kikade lite i alla möjliga affärer efter eventuella julklappar till vissa personer. Men jag vill inte skriva något om det här, för man vet ju aldrig vilka som läser! Vi köpte i alla fall inget i dag.


Sen så var vi på OnOff där jag köpte ännu en handkontroll till vår Nintendo Wii spelkonsol. Ett spel till fick vi också, Wii Play, och så köpte vi lite Points.


Slutligen så var vi på Konsum och handlade lite mat, innan vi gav oss iväg hemåt.


När vi kom hem så åt vi middag tillsammans och satt och pratade en stund. Sen efter det så gick Jimmy och Jenny in på sina respektive rum, och satte sig vid sina datorer. Jag höll på och plockade med lite allt möjligt här hemma en stund, och sen så småningom så satte jag mig i köket med datorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0