"Mord i julklapp" - Juldeckarnoveller av tio olika svenska författare.

image1901

---------    

Recension av boken: "Mord i julklapp" tio juldeckarnoveller av tio olika svenska författare. (Genre: Skönlitteratur / Deckare / Noveller.)  

---------   


"En suverän deckarantologi!

I denna fantastiska samling med kriminalnoveller möter du några av Sveriges absolut främsta deckarförfattare: Arne Dahl, Åke Edwardson, Björn Hellberg, Torbjörn Flygt, Camilla Läckberg, Katarina Mazetti, Håkan Nesser, Helene Tursten, Katarina Wennstam och Barbara Voors."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  


Som jag har skrivit tidigare, så är jag inte så mycket för noveller och kortromaner. Jag tycker om lite längre böcker. Men den här boken lockade mig, för jag tyckte att deckarnoveller i julmiljö av tio av Sveriges bästa författare verkade lovande. 

Och boken var faktiskt mycket bra. Alla tio novellerna var bra, även om så klart vissa var jättebra och vissa var sådär. Men som helhet så kan jag klart rekommendera boken. Även om jag tyckte att den kanske var lite väl tunn och kort... Alla tio novellerna var sammanlagt bara på lite drygt etthundra sidor, alltså i snitt tio sidor per novell, och det var kanske lite väl lite tycker jag nog i förhållande till priset på boken. /// Bim.  

---------   

Betyg: 3,5 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0