Några bilder från Julbordet på jobbet i dag.

image1904

image1905

image1906

image1907

image1908

image1909


Kommentarer
Postat av: Angela

Det ser fantastiskt gott ut - som alltid från "din" matsal!

2007-12-18 @ 18:31:33
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, och det var det också! Vi har faktiskt väldigt bra mat! :-D

2007-12-18 @ 18:35:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Gissa om jag tänkte på er vid niotiden i morse och på all den goda julmaten..men, men, är man inte på plats så är man inte..jag får väl längta till måndag jag!
;-D
*kram*

2007-12-18 @ 18:57:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag åt MASSOR med skärgårdssill, inlagd sill, rödbetssallad, och kokt potatis! Och det var supergott! :-D Längtar till måndag gör jag ändå! ;-D *kram*

2007-12-18 @ 19:01:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Vicki

Det var länge sen man hörde nån rapport från salladsbuffén! Förut kom det alltid lite härliga bilder och stod hur många sorter ni hade haft under dagen, vad är det nuvarande rekordet? :)

2007-12-18 @ 19:20:09
Postat av: Bim

---> Vicki: Ja, i dag hade vi ju inte så mycket på salladsbuffén, eftersom vi hade julbord. Det nuvarande rekordet har jag för mig att det är 40. Att jag inte har så mycket fotografier från jobbet för tillfället, det är därför det inte går att mobilblogga...

2007-12-18 @ 19:24:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emmelie

Hagsätraskolan tyckte jag hade bra mat faktiskt! Speciellt eran köttfärssås! När vi ska laga den här hemma försöker jag göra den som i skolan, men blir blir aldrig lika bra. Gick ju där men har nyligen gått ut 9:an :)

2007-12-22 @ 14:08:59
URL: http://eholmberg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emmelie: Kul att du tyckte att det var bra mat i Hagsätraskolan! Köttfärssåsen är ju väldigt populär. Jag tycker själv att den är väldigt god. :-)

2007-12-22 @ 19:48:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0