"Stella & Sebastian" av Jenny Leeb.

image1832

---------    

Recension av boken: "Stella & Sebastian" av Jenny Leeb. (Genre: Svensk Skönlitteratur / Chick Lit.)  

---------   


"Efter Grevgatan 22 är nu Jenny Leeb tillbaka med sin andra roman. Återigen är det äkta chick-lit i Stockholmsmiljö. Stella & Sebastian är en blandning av romantik och underhållning i en bok om att våga lita på magkänslan och lämna det som en gång varit.

Stella och Sebastian var ett par i åratal, men vardagen tog över. På en fest råkar det hända att Stella är otrogen med en artist som hon jobbar med på skivbolaget där hon är anställd ingen lyckad situation, vare sig privat eller professionellt. Stella lämnar Sebastian, flyttar till egen lägenhet, har sina kompisar, sitt arbete och sin okomplicerade romans (bara ingen på jobbet får nys om den). Dessutom är hon och Sebastian fortfarande bästa kompisar. Stella trivs med livet.
Så en dag händer det oundvikliga: Sebastian träffar världens sötaste tjej och för första gången på två år är han redo att inleda en seriös relation. Men varken den nya flickvännen eller Stella reagerar på ett sätt som Sebastian tänkt sig. Inte heller Stella är helt nöjd med hur hon lyckas hantera situationen..."

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  


Det här är Jenny Leebs andra bok. Läs gärna min recension på hennes första bok via den här länken

Den här andra boken tycker jag var sämre än hennes första bok. Den var mycket lik den första, men lite sämre.  Men om man gillar lättlästa svenska chicklit-böcker så kan jag dock ändå rekommendera den. /// Bim.  

---------   

Betyg: 3 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: Lena

Hejsan! Hamnade här på din blogg av en slump. Såg att här fanns lite boktips vilket alltid intresserar mig. Hoppas att det är ok att jag lägger in en länk hit på min blogg så att jag kan återkomma för fler tips.
....Lena

2007-12-12 @ 13:21:24
URL: http://hem.bredband.net/l5709
Postat av: Bim

---> Lena: Hej! Kul att du hittade hit! Du får jättegärna länka till mig! Bara kul med fler läsare! :-D

2007-12-12 @ 16:13:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0