Fredagen den 16 februari 2007

Jobbade som vanligt förstås i dag också. I dag var vi fulltalig personalstyrka igen, för kollegan som har varit sjuk, kom tillbaka till jobbet i dag. Jag var även i dag först i skalen, och sen i plocken. Vi serverade korv stroganoff med ris i dag. Allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade lite här hemma när jag kom hem. Och sen så gjorde jag mig i ordning inför kvällen. Vid fyratiden så åkte jag iväg. Åkte till Högdalen och mötte upp med en av mina jobbarkompisar där. Vi gick i Centrum en sväng först för att fördriva tiden lite, och sen gick vi bort till Restaurang Skebohof till klockan fem.


 

Sen stå droppade resten av kollegerna in vartefter. Vi hade bokat bord där för att vi hade bjudit ut vår chef som ska sluta hos oss för hon ska gå i pension. Vi var väl ett tjugotal som kom, av cirka ett trettiotal möjliga. Hon har varit chef över oss i matsalen, och även över städarna, vaktmästarna, IT-konsulten, och kanslisten, så det var vi som var där.


 

Vi uppvaktade henne med presenter som vi hade samlat ihop till. Och så bjöd vi även henne på mat och dryck under kvällen. Vi satt där i cirka fyra timmar och åt, drack, pratade, och skrattade. Jättetrevligt hade vi det verkligen.


 

Jag åt av den Asiatiska Buffén. Den innehöll både kinamat och sushi. Tre gånger tog jag av buffén, som var jättegod. Sen så åt jag friterad glass med mangosås, och så kaffe till förstås. Mineralvatten drack jag till maten.


 

Vid niotiden så bröt vi alla upp och gav oss av hemåt. Jag var hemma vid halvtiotiden och då var det tyst och (nästan) tomt hemma.


 

Borzko hade redan gått och lagt sig och sov redan. Han ska upp tidigt i morgon bitti och jobba extra.


 

Jimmy hade åkt iväg till jobbet. Han jobbar även i natt ett pass mellan tio och sju.


 

Jenny hade åkt i väg på en fest tillsammans med vänner från skolan.


 

Jag satte mig uppe i vardagsrummet. Satt med datorn i knäet förstås. Och så småningom så tittade jag på ”Let’s Dance” och ”Hjälp” som jag hade spelat in.


 
Nu ska jag blogga, läsa några bloggar och lite nyheter, och sen så blir det väl sängen vid ettiden.  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Tack själv för en trevlig kväll! En av de roligaste tillställningarna vi har varit på i mitt tycke - jag tror det berodde på att vi var en blandad skara, okila yrkesgrupper, både killar och tjejer..Kan vi göra om igen tycker jag! ha det bra i helgen! *kram*

2007-02-17 @ 13:44:00
Postat av: Anonym

hej bim! åt du friterad glass, säj mig hur går det till?
//Nike j.reuterswärd och magdalena wallentin i kunskasgymnasiet i globen.

2007-02-17 @ 14:03:34
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag håller med dig faktiskt! "De fyra killarna på hörnet" är ju faktiskt riktigt roliga och trevliga! ;-)

2007-02-17 @ 15:37:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nike j.reuterswärd och magdalena wallentin i kunskapsgymnasiet i globen: Hahaha! Jag har faktiskt ingen aning om hur det gör det! Glassen är väl förmodligen helt djupfryst, och sen friterar den den jättesnabbt innan det smälter, skulle jag tro. Men jag vet faktiskt inte. Ring och fråga: Restaurang Skebohof, tele 08/995400.

2007-02-17 @ 15:40:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

I bland när jag tycker att jag jobbar för mycket...brukar jag tänka på Borzko och hamnar då i underläge direkt. Hur orkar han?!

2007-02-17 @ 17:40:57
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, du! Det undrar jag också ibland! Jag skulle aldrig någonsin orka jobba så mycket som han gör! Men de har alltid kris med chaufförer, och han är för snäll, och kan inte säga nej, och så tror jag faktiskt att han tycker att det är kul att jobba!

2007-02-17 @ 17:44:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Ja, det är ju förstås en förutsättning att man tycker det är kul. Bara han är rädd om sig så det inte kommer i efterhand. Själv gick jag i väggen för några år sedan så nu är jag lite varsammare (om det går).

2007-02-18 @ 09:55:38
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jo, jag kan nog bli lite orolig för honom ibland... Han är ju ingen ungdom längre... Men det där måste han ju själv avgöra...

2007-02-18 @ 12:16:29
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0