Måndagen den 26 februari 2007

Måndag igen och jobb då igen förstås. Den här veckan har vi sportlov, så vi har en riktigt lugn vecka. I stället för att ha cirka 650 ätande hos oss så har vi cirka 150 den här veckan. Och istället för att skicka iväg cirka 750 portioner så skickar vi cirka 250 den här veckan. Så det blir mycket extrastädande den här veckan med sånt som vi aldrig hinner med i vanliga fall.


 

På morgonen så var jag i skalen och gjorde i ordning grönsakerna. Sen resten av dagen så blev det städning, städning, och städning... Vi serverade pannkakor i dag.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Alla tre övriga familjemedlemmar var hemma när jag kom hem för en gångs skull. Borzko hade ledig dag från jobbet i dag. Han ska egentligen alltid vara ledig på måndagar, eftersom han jobbar så många timmar de övriga dagarna. Men oftast så jobbar han ändå extra på sina lediga måndagar, fast inte i dag då. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag.


 

Jimmy hade också ledig dag i dag från jobbet. Han hade mest suttit vid datorn större delen av dagen. Jenny var ju ledig från skolan eftersom det är sportlov den här veckan. Hon hade sovit länge, fixat lite på rummet, och suttit vid datorn.


 

Jenny stack i väg in till stan ungefär samtidigt som jag kom hem från jobbet. Hon skulle träffa några kompisar och shoppa lite, och även äta middag på stan.


 

Jag höll på och fixade lite en stund när jag kom hem först. Sen så ville Jimmy att vi skulle spela tevespel, och det säger jag ju oftast inte nej till. Så vi satte oss uppe i vardagsrummet och spelade LEGO Star Wars på PlayStation 2. Borzko satte sig och läste sin bok en stund.


 

Vid halvfemtiden så stack Borzko iväg till jobbet. Han skulle på ett möte på jobbet, och de skulle också få middag där. Och så skulle han hämta hem lastbilen inför morgondagen.


 

Jimmy och jag åt middag vid halvfemtiden. I dag blev det mat från vår lilla lokala pizzeria på vår gata. Jimmy åt pizza, och jag åt pastasallad med räkor plus vitlöksdressing, och så varmt pizzadegsbröd till.


 

Sen så gick vi upp till vardagsrummet igen. Jag satte mig med datorn i knäet och fixade i ordning mina fotografier som jag tog i går, och sen så bloggade jag mitt EFIT-inlägg. Jimmy spelade tevespel igen, fast nu blev det andra spel för honom.


 

Jenny kom hem från stan vid sjutiden. Hon satte sig då också i vardagsrummet med oss med sin dator. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han satte sig då och läste i sin bok igen.


 

Sen så spelade Jimmy och jag LEGO Star Wars PSP2 igen. Klockan nio så stängde vi av spelet och så tittade vi på ”C.S.I.” på Kanal 5 istället.


 

Vid tiotiden så stack Jimmy och Jenny iväg en sväng till Statoil och köpte chips och dipp. Men för en gångs skull faktiskt inte till mig. Jag gick och la mig istället…(Och blogg.se var helt värdelöst i går… Det gick inte att göra någonting… Så därför kommer måndagens dagbok en dag för sent…)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte snygga skoj som Jenny köpte igår :D
vad tycker du om dem ? : D

2007-02-27 @ 15:28:04
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag tycker också att Jennys nya skor är jättesnygga! Men själv skulle jag aldrig kunna gå i dem. Jag har aldrig kunnat gå i högre klackar än 4-5 cm. Helst går jag helt utan klackar. ;-)

2007-02-27 @ 15:31:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annebelle

Blogg.se var helt borta igår. Väldigt frustrerande. Kollade in din blogg förut i dag och då såg den helkonstig ut, nu verkar det ha fixat till sig.

2007-02-27 @ 16:39:09
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, blogg.se var helt konstigt i går. Såg att min blogg var helt tom i dag när jag kom hem från jobbet. Men efter en fullständig publicering så var allt tillbaka igen.

2007-02-27 @ 16:43:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: bilbo göransson

hej!
Länkade dig på bloggen. Ska göra en trackback. Hur mår du? Vilken stad jobbar du i? Vill gärna att du mailar mig några foton från skolköket till min tidning offensiv@socialisterna.org där vi skriver en del om kommunala verksamheten. Inte minst om nedskärningarna i skolan som i södertälje och haninge de senaste veckorna. www.socialisterna.org

2007-02-27 @ 19:00:11
Postat av: Bim

---> Bilbo Göransson: Svarar i din blogg.

2007-02-27 @ 19:09:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken adress är det till den bloggen :)?

2007-02-27 @ 19:28:07
Postat av: Bim

---> Anonym: http://blogg.aftonbladet.se/10438/

2007-02-27 @ 20:44:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0