Onsdagen den 14 februari 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Jag var även i dag först i skalen, och sen så var jag i plocken. Även i dag så var vi en kvinna kort, eftersom en av kollegerna var sjuk, och vår vikarie vikarierade i en annan skola. Sen blev vi ytterligare en kvinna kort efter halva dagen, eftersom en annan av kollegerna var tvungen att vara ledig halva dagen. Vi serverade fiskpanetter, kokt potatis, och remouladsås i dag. Det blev en mycket hektisk dag, åtminstone för oss i disken och plocken, men allt flöt ändå på rätt så bra, och inget speciellt hände.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Glada överraskningar väntade när jag kom hem. Först så stod det en vas med tio röda rosor plus en förpackning med geléhjärtan från Borzko. Och sen så stod det också en vas med två röda rosor och ett fint kort från Jenny. Jag blev jätteglad över de fina Alla Hjärtans Dags-presenterna.


 

Jag hade förstås också uppvaktat min familj. Borzko hade fått en jättesöt nalle på en gunga med sugproppar. Den ska han ha på fönstret i lastbilen och tänka på mig när han ser den. Jenny och Jimmy fick också varsin liten gullig nalle. De fick också en hel del pengar plus lite rikskuponger. Och så fick Jenny ett telefonkort och Jimmy en stock snus.


 

Jenny hade nyss kommit hem från skolan när jag kom hem. Vi åkte sen iväg nästan på en gång. Först så åkte vi till Centrum och handlade lite, och sen så åkte vi hem till min Mamma och Pappa i Örby för att uppvakta dem på Alla Hjärtans Dag. De fick tre knippen med röda tulpaner plus en förpackning med geléhjärtan. Vi stannade där i en ungefär en timme och satt och pratade.


 

Jenny och jag kom hem igen vid fyratiden. Jimmy vaknade och gick upp ungefär samtidigt. Han hade jobbat natt i går natt mellan tio och sju, och sen sovit mellan åtta och fyra. Han duschade och gjorde sig i ordning och sen så åt vi tre middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen så gjorde sig Jenny i ordning, och så stack hon iväg mot Centrum, till tunnelbanan, för att åka in till stan.


 

Jimmy och jag satte oss sedan vid våra datorer. I dag så satt vi för ovanlighetens skull båda två inne på hans rum. Jimmy spelade WOW och jag höll på med lite allt möjligt.


 

Vid sjutiden sen så stack Jimmy iväg. Först så skulle han hem till sin kompis Kristian i Hagsätra en stund, och sen så skulle han åka vidare till jobbet och jobba ännu ett nattpass mellan tio och sju.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt middag först, och sen så duschade han. Sen så satt han och höll på och fixade med sin nya mobil som han fick på jobbet i dag.


 

Jag satt som vanligt mest med datorn i knäet i kökssoffan. Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma hem från stan. Hon skulle komma senast vid tiotiden. Då blir det väl en pratstund med henne, kanske en fika om klockan inte har blivit allt för mycket, och sen så blir det sängen för mig.


 

(Se fyra mobilbloggade inlägg med bilder nedan.)


(Nitton stycken EFIT-kort kommer i morgon!) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0