Onsdagen den 28 februari 2007

Jobbade i dag också som vanligt. Fortfarande sportlov förstås, så även i dag så var det en lite annorlunda arbetsdag än vad vi brukar ha. Så här var min dag i dag ungefär: Först så var jag i skalen en timme från klockan sex och fixade grönsaker. Sen så var det frukost som vanligt vid sjutiden. Efter det så åkte jag och en kollega till G-ESS i Huddinge och beställde arbetsskor till oss alla nio mattanter. Vi får ett par arbetsskor per termin, och det behövs verkligen… Eftersom man ofta blir blöt om fötter och skor, både i skalen och i disken, så slits de ganska så fort.


 

När vi kom tillbaka igen så blev det en stund i skalen och fixande med grönsakerna igen. Vid niotiden sen så var det dags för lunch. I dag serverade vi fiskpanetter och potatismos. Efter lunchen sen så blev det städande resten av dagen för mig. Först så blev det avtorkande av stolar, och sen avtorkande av element. Efter det så hjälptes jag och en kollega åt med att torka av alla taklampor. Även dammsugande av vissa lampor inuti och diskande av lampkåpor. Ett stort och jobbigt projekt som vi inte hann klart med, utan ska fortsätta med i morgon. Vid tolvtiden så blev det en fika, en halvtimme tidigare än i vanliga veckor. Och sen fortsatt städande tills det var dags att gå hem vid tvåtiden.  


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade haft ännu en slappardag hemma, men också städat lite på sitt rum. Jag höll på som vanligt här hemma när jag kom hem, och fixade med lite allt möjligt. Och så varvade jag med datorstunder också.


 

Jimmy ringde från jobbet och sa att han skulle jobba över i kväll. Egentligen så skulle han jobba mellan nio i morse till sex på kvällen. Men nu skulle han jobba över i sju timmar till, till klockan ett i natt.


 

Vid fyratiden så åt Jenny och jag middag tillsammans, och satt och pratade en stund. Efter middagen så gjorde sig Jenny i ordning inför kvällen, och jag fortsatte att greja lite här hemma igen, och även nu varva med datorstunder.


 

Vid sextiden så stack Jenny iväg. Hon tog tunnelbanan in till stan för att möta upp med några tjejkompisar för att sen åka hem till en annan tjejkompis. Möjligtvis att hon kanske sover över där i natt också. Vi skulle höras om det senare, innan jag går och lägger mig vid halvelvatiden.


 

Sista tunnelbanan kommer ju redan vid kvart i ett på vardagsnätter. Så ska hon komma hem senare så måste hon åka nattbussen hem, och den stannar inte nära oss, som de andra bussarna och tunnelbanan gör, utan en bra bit härifrån på andra sidan centrum. Det är mycket bättre på helgnätterna, för då kommer sista tunnelbanan tre timmar senare, klockan kvart i fyra.


 
När Jenny gick så flyttade jag upp i vardagsrummet med min dator. Satt först och läste lite nyheter och bloggar i datorn. Sen vid sjutiden så blev det slötittande på teve. Först så tittade jag på: ”Extreme Home Make Over” på TV3. Sen så tittade jag på: ”Poker Fejs” på TV4. Och slutligen så blev det: ”Stockholm Live” på SVT 1. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden.

Kommentarer
Postat av: Snurran

...Och Jimmy då, han får väl sova över på sitt jobb.. :-/ Det är ju dåliga förbindelser i vanliga fall, vad ska det då vara en vanlig vardagsnatt..

2007-02-28 @ 21:38:27
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja du! Han får väl ta nattbussar runt halva stan för att komma hem! Men, men, vad gör man i hans läge!? :-(

2007-02-28 @ 21:55:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Nej, det är ju hans val att jobba över ..Lite lik sin far där va? ;-)

2007-02-28 @ 22:00:28
Postat av: Bim

---> Snurran: Njae, i Jimmys fall just nu, så är det nog pengarna.... Du vet, bilen.... :-(

2007-02-28 @ 22:11:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

jo jag förstod nog det..

2007-02-28 @ 22:12:33
Postat av: Anonym

---> Snurran: :-( :-( :-(

2007-02-28 @ 22:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0