Onsdagen den 7 februari 2007

I dag var det minus fjorton grader när jag vaknade… Helst ville man ju bara att dra täcket över huvudet igen och somna om… Men det var ju bara att pallra sig upp, duscha, göra sig i ordning, och sen gå ut till bilen och stå och skrapa rutor i den isande kylan…


 

Även i dag så var jag halva dagen i skalen, och sen andra halvan som försteman i stora matsalen. En av kollegerna var sjuk även i dag, så vår vikarie kom och jobbade i stället. I dag serverade vi kalops och kokt potatis. Och så hade vi då även trettionio (39!) stycken olika skålar på vårt salladsbuffébord. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.


 

Åkte direkt hem sen efter jobbet. Och då höll jag på precis som vanligt och fixade med lite allt möjligt här hemma, och så varvade jag med datorstunder. Vid fyratiden så åt jag middag i min ensamhet, eftersom alla andra skulle komma hem senare i dag.


 

Efter middagen så satte jag mig och läste i boken som jag började på i går: ”Hannibal – Upptakten” av Thomas Harris, och jag läste också ut boken till slut.


 

Sen efter bokläsningen så blev det kökssoffan och datorn i knäet. Och så småningom så kom den övriga familjen hem en i taget.


 

Jenny kom hem först. Hon kom hem vid kvart i sju. Hon hade först gått i skolan till fem, och sen så hade hon varit i kvar i stan med några kompisar. Hon åt middag vid sjutiden.


 

Sen så kom Borzko hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt middag då, och sen så duschade han.


 

Och slutligen så kom Jimmy hem från jobbet vid kvart i åtta. Han hade ätit middag på jobbet, så han duschade bara.


 

Sen så blev det ”mini-LAN” i köket, för mig, Jenny, och Jimmy, med våra bärbara datorer. Jenny höll mest på med MSN och PlayAhead. Jimmy spelade World Of Warcraft. Jag läste bloggar och nyheter.


 

Jenny kollade också på ”O.C.” på teve, Jimmy och jag kollade bara med ena ögat. Borzko satt uppe i vardagsrummet och tittade på sport på teve istället.


 

Kvällsfika med rostade mackor blev det också.


 

Och nu är det ”bara” minus sju grader ute… Hälften mot i morse.


 
Redan torsdag i morgon!  

Kommentarer
Postat av: nattisen

skönt att veckan nästan är slut :)

2007-02-08 @ 11:29:36
URL: http://nattisen.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Nattisen: Absolut! ;-)

2007-02-08 @ 15:53:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0