Söndagen den 25 februari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Jimmy gick upp klockan åtta, och Borzko gick upp vid kvart över åtta. De genomgick också sina morgonbestyr, och sen så åt vi alla tre frukost. Jenny skulle sova lite längre i dag. Hon kom hem vid kvart över tre i natt, och då mötte jag upp med henne.


 

Borzko gick iväg vid kvart över nio. Han gick till Farstahallen när de öppnade klockan halvtio. Han skulle träna och sen basta där. Jimmy fick låna vår bil i dag. Han åkte iväg för att jobba i dag mellan halvelva och halvåtta.


 

Jag avstod från promenad i dag också. Vädret lockade inte till någon promenad: ett par grader kallt, lite yrsnöande, och ganska så blåsigt, var det. Jag la mig i soffan i vardagsrummet och började att läsa i en bok istället. Det blev en gammal Stephen King-bok: ”Sommardåd”.


 

Vid halvtolvtiden så vaknade Jenny. Hon åt då frukost och jag åt lite lätt lunch samtidigt. Sen så gick hon och la sig i sängen igen och tittade på några avsnitt av: ”Sex And The City”. Jag satte mig uppe i vardagsrummet och varvade boken med datorstunder.


 

Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Då åt han lunch. Sen så tog han det lugnt ett tag. Och vi tvåtiden så stack han iväg igen. Han åkte iväg med lastbilen till jobbet. Han skulle lämna den där eftersom han har en ledig dag i morgon. Efter det så skulle han åka direkt hem till sin Mamma för sitt sedvanliga söndagsbesök.


 

Jenny flyttade upp till mig i vardagsrummet vid tvåtiden. Hon satt med sin dator och jag varvade datorn med boken. Sen vid fyratiden så gick vi ner till köket och fixade ihop lite middag tillsammans till oss två. Vi åt bara lite hopplock från kyl och skafferi.


 

Efter middagen så tog Jenny sig ett bad i vårt bubbelbadkar. Och sen efter det så var hon på sitt rum en stund. Jag satte mig uppe i vardagsrummet igen med datorn. Jag la in en beställning på böcker på bokrean på adlibris bland annat. Elva böcker för 485:- kronor blev det.


 

Jenny gick iväg en sväng till Centrum sen för att handla lite. Själv så var jag för lat, trött, sur, frusen, grinig, ledsen, deppad, för att följa med. Men jag stod för betalningen så då gick hon gärna, för vi var båda två så himla godissugna trots att det inte var lördag. Chips och smågodis blev det för mig.


 

Sen så fortsatte den slappa söndagen i några timmar till. Från sjutiden så blev det även lite slötittande på teve. Vid åttatiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade och sen så tog han med sin dator och kom upp till Jenny och mig i vardagsrummet. Vi tittade på ”Parlamentet” och på ”Pokerfejs” på TV4. Och så datorerna under tiden förstås också.


 

-------------  


 

Och i morgon är det måndag igen. Nu är det sportlov i veckan som följer. Det innebär ju att vi har det mycket, mycket lugnare på jobbet. Vi skickar bara iväg en bråkdel av det vi brukar skicka, och vi serverar även också bara en bråkdel av det vi brukar servera. Så vi hinner med en massa extra städning den här veckan som vi aldrig hinner med annars. Och så hinner vi faktiskt med att prata med varandra och umgås lite.


 

-------------  


 

Den här veckan kommer vi ju också gå och vänta på beskedet om Jimmys bil. Det blir en jobbig väntan för oss alla. Jag har varit så deppig sedan i onsdags, och så ledsen för Jimmys skull. Håll tummarna för honom.


 

-------------  


 

Och i morgon kommer mina sexton stycken EFIT-bilder från i dag!


Kommentarer
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack ska du ha! :-)

2007-02-25 @ 21:51:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag håller ALLA mina tummar!

2007-02-25 @ 21:52:32
Postat av: Snurran

Men hallå! Läser du gamla böcker när du har en massa nya???!!! Ses i morrn! *håller också tummarna*

2007-02-25 @ 22:18:01
Postat av: Anonym

när kommer EIFT bilderna ..... ?

2007-02-26 @ 17:48:55
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag läser om den av en viss orsak. Jimmy och jag diskuterade en film: The Shawshank Redemption / Nyckeln till frihet och den baseras ju på en novell av Stephen King. Jag kommer inte ihåg novellen, och då kände jag för att läsa om boken. Men jag ska nog hinna med alla nya böcker också! ;-) Tack för tumhållningen förresten! :-)

2007-02-26 @ 17:51:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Någon gång under kvällen förhoppningsvis... Bloggen krånglar lite... :-(

2007-02-26 @ 17:53:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej, nu har vi kommit hem från patong, har haft 3 sköna veckor. Hotellet och personal var bra, dom hade poolhanddukar och strandhanddukar. Frukosten var bra. Vi bodde nb vid poolen, rummet och balkongen var bra.
Vi åkte mest till Surin och badade, lugnt och skönt
Hälsningar Marie

2007-03-25 @ 17:33:47
Postat av: Bim

---> Marie: Hej! Å! Vad härligt det låter! Jag blir avundsjuk! Det känns som det var jättelänge sen som vi var där! :-)

2007-03-25 @ 17:56:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0