Söndagen den 4 februari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Vaknade med en hemsk huvudvärk… Låg och drog mig en halvtimme till halvåtta då jag gick upp. Duschade och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och samtidigt nyhetsläsning i datorn.


 

Trots frukost och alvedonintag så ville tyvärr inte huvudvärken släppa. Gick upp till vardagsrummet och la mig i en av sofforna. Började att läsa i en ny bok: ”…och himlen var oskyldigt blå” av Charlotta Ölander – en bok om Tsunamin. 


 

Jenny vaknade och gick upp vid elvatiden. Tog en fika med henne då när hon åt frukost. Sen så höll hon på större delen av dagen med att röja, rensa, och städa på sitt rum. Hon varvade lite med datorstunder också.


 

Jag flyttade ner till kökssoffan och så satt/låg jag där större delen av dagen och varvade boken med datorn. Huvudvärken ville inte släppa… Sen så gjorde jag ett ryck och ställde upp strykbrädan, och så strök jag en stor hög med veckans tvätt. Skönt att få det gjort även om det inte var så roligt med tanke på huvudvärken… Nu är stryktvättskassen tom, och smutstvättskorgen bara lite grann i. Skönt inför arbetsveckan att jag har varit så pass flitig i helgen, eller framförallt i går, det var bara strykningen kvar till i dag. Och det var ju tur det med tanke på huvudvärken.


 

Vid fyratiden sen så åt vi en tidig middag. Sen efter det så blev det kökssoffan för mig igen. Läste ut boken som jag började på i förmiddags. Började på en ny: ”Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak” av Pigge Werkelin. Den har jag läst förut, men jag ville läsa om den nu när jag har läst den andra boken, och nu när vi har varit i Thailand och på många av de ställena som han skriver om.


 

Borzko kom hem från sin fjällenresa vid sjutiden. Han har ju varit i Tandådalen över helgen med ett trettiotal av sina jobbarkompisar. Jättebra på alla sätt hade han haft det. Fast en rejäl träningsvärk hade han förstås. Efter uppackning så kollade han sport på teve.


 

Jenny stack iväg en stund på kvällen. Hon åkte hem till Robin och träffade honom en stund. Sen när hon kom hem igen så tog hon och jag en fika och en pratstund i köket.


 

Jimmy är på väg hem från Norrtälje från sin kompis föräldrars landställe. Han lär väl komma hem vid halvelvatiden ungefär.


 Och så är det då tyvärr måndag i morgon igen…  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad trist med huvudvärk..hoppas du är bättre i morgon iallafall.. :-/

2007-02-04 @ 22:03:39
Postat av: Snurran

Vad trist med huvudvärk..hoppas du är bättre i morgon iallafall.. :-/

2007-02-04 @ 22:05:03
Postat av: Snurran

Nu blir du väl dubbelt så bra dessutom! ;-)

2007-02-04 @ 22:06:38
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack! Och det var det! ;-)

2007-02-05 @ 14:42:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack! Och det var det! ;-) (En gång till!) ;-)

2007-02-05 @ 14:42:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Kanske det! ;-)

2007-02-05 @ 14:43:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Maria

Tack för en underbar blogg,en sak skulle jag vilja önska, det är att du lägger upp fler bilder. Det är så underbart och se på dig och din trevliga familj.
*kram* Maria

2007-02-05 @ 14:48:06
Postat av: Bim

---> Maria: Tack snälla du för din gulliga kommentar! (Jag hoppas att den är ärlig... Jag blir alltid lite skeptisk när jag får snälla kommentarer... Tror ibland att det är någon som driver med mig...) Jag vill oftast lägga in fler bilder än vad jag gör. Men ibland känns det som det är bara samma motiv jämt. Mitt liv är ju ganska så likt sig vecka efter vecka. Ibland orkar jag inte heller lägga upp bilder, eller tycker inte att jag har tid. Men jag ska försöka att lägga in fler. Fredag, lördag, och söndag vill jag alltid lägga in bilder. Och ibland i veckorna. Tack än en gång för din trevliga kommentar! Jag blev jätteglad över den! *Kram* :-)

2007-02-05 @ 14:52:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Maria

Nej! Du ska verkligen inte vara skeptisk! Jag tycker det är jättemysigt att se på dina bilder. Du verkar ha en sån härlig familj :-)
*Kram*

2007-02-05 @ 16:05:05
Postat av: Bim

---> Maria: Okej! Tack! :-) Jag blir jätteglad över det du skriver! Och jag har faktiskt verkligen en härlig familj! (Eller jag vet inte om jag och min man är så speciellt härliga... Men mina älskade ungar är helt underbara!) Annars så är vi väl egentligen en helt vanlig familj! Men jag är oerhört stolt över mina fina barn! :-) *Kram*

2007-02-05 @ 16:08:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: ...

Din Man då? du tycker väl om han också?:P

2007-02-05 @ 18:33:11
Postat av: Bim

---> Anonym: Hahaha! Ja, det är väl klart att jag gör! ;-) Men det går ju självklart inte att jämföra med den stolthet och kärlek som jag känner för mina barn! Så är det ju faktiskt! :-)

2007-02-05 @ 19:00:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0