Tisdagen den 13 februari 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Jag var även i dag först i skalen, och sen så var jag i plocken. Även i dag så var vi en kvinn kort, eftersom en av kollegerna var sjuk, och vår vikarie vikarierade i en annan skola. Vi serverade soppa (grönsakssoppa), mjukt bröd (skivad limpa), och pålägg (skivad ost), i dag. Det blev en hektisk dag, men allt flöt ändå på rätt så bra, och inget speciellt hände. Jo, förresten, jag var på utvecklingssamtal hos min chef också, och det gick bara bra.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen och sen så gick jag till Centrum. Jag köpte Alla Hjärtans Dag-presenter till Jimmy och Jenny. Vad jag köpte skriver jag inte förrän i morgon, för jag vet att de läser min blogg båda två. Köpte även tre saker till mig själv: en mascara, en kajalpenna, och en hudlotion.


 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt. Klockan fyra sen så vaknade Jimmy och gick upp. Han hade jobbat ett nattpass i natt mellan elva och sju. Och sen hade han sovit sen åtta i morse. Han duschade och gjorde sig i ordning.


 

Jenny kom hem från skolan vid strax efter fyra. Vid halvfemtiden så åt vi tre middag tillsammans. Efter det så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Och strax efter fem så stack hon iväg till tunnelbanan. Hon skulle åka in till stan, möta upp med några kompisar från skolan, och sen så skulle de titta på en teveinspelning av det nya programmet: ”Poker Fejs”.


 

Jimmy och jag hamnade framför våra datorer sen som vanligt. Jimmy spelade ”WOW” och jag höll på med allt möjligt i datorn.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt middag då, och efter det så duschade han och gjorde sig i ordning.


 

Jimmy stack iväg vid niotiden. Han skulle jobba ett nattpass även i natt. Mellan tio och sju denna natt.


 

Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma hem från stan. Då blir det väl en pratstund med henne, kanske en fika om det inte är alltför sent, och sen så blir det sängen för mig.


 

Och glöm inte bort:

EFIT-dag i morgon!

Alla Hjärtans Dag i morgon!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ok, jag ska försöka komma ihåg att snygga till frisyren dårå - om man "råkar" komma med på nåt foto ;-) Och om du VILL kan du få en Alla hjärtans dag-kram också för den delen! *asg*

2007-02-13 @ 22:12:09
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, kamma till dig du! ;-) Och visst kan vi kramas! ;-)

2007-02-13 @ 22:14:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

:-D

2007-02-13 @ 22:16:41
Postat av: Bim

---> Snurran: ;-) :-) ;-D :-D

2007-02-13 @ 22:18:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0