Fredagen den 22 december 2006 (Dag sex)

Fredagen den 22 december 2006 (Dag sex)


 

I morse så larmade mobilen klockan halvsju, efter sex timmars sömn. Gick upp och gjorde oss i ordning, och sen så blev det frukostbuffén klockan sju. Jag lovar att jag inte tvingar min familj att gå upp så tidigt! Men de vill faktiskt det själva! Tro det eller ej! När vi hade ätit klart så packade vi ihop lite grejer och så gick vi till stranden.


 

Morgonpromenad började jag med. Jimmy gick med mig i dag också. Vi gick ända längst bort på stranden, sen tillbaka igen, och sen längst bort åt andra hållet, och så tillbaka igen. Det tog ungefär en timme och en kvart.


 

Sen så låg vi och solade, badade, läste, spelade lite spel, pratade, och njöt. Lite lunch blev det också. De andra åt sandwichar och jag åt frukt till lunch. Handlade två saker av strandförsäljare också: en svart klänning för cirka 80:- kronor, och en svart kimono i en underbart tjock, fin kvalité för ganska dyrt pris: 400:- kronor. Fem timmar blev det på stranden i dag, och sen vid ettiden så gick vi till hotellet.


 

När vi kom till hotellet så la vi oss vid poolen. Badade lite först, och sen så tog Jenny och jag massage. Vi tog ”Thai Massage” i en timme. Det kostade 110:- kronor vardera. Underbart skönt var det. Men ganska så hård massage. Efter att vi var klara så tog även Borzko massage. Vid fyratiden så gick vi upp på rummen. Vi duschade och gjorde oss i ordning. Sen vid kvart över fem så blev vi hämtade av en minibuss till en aktivitet som vi hade köpt.


 

Vi åkte till ”Phuket Fanta Sea” i Kamala ungefär en mil härifrån. Vi åkte först runt till några andra hotell och hämtade upp folk, och sen kom vi fram till ”Phuket Fanta Sea” vid Kamala Beach ungefär vid sextiden.


 

Först så gick vi och checkade in oss. Sen så gick vi till den enormt stora restaurangen och åt middag. Det var en jättefin buffé med hur mycket mat som helst. Massor med olika sorter fanns det att äta, även för mig som inte äter kött längre. Vi åt tre gånger av maten, och en gång av efterrätten.


 

Sen så strosade vi runt på området och tittade på allt. Lite shopping blev det förstås också. Både Borzko, Jimmy och Jenny köpte lite. Jag köpte bara några små presenter till min Mamma och Pappa som tack för att de kollar vår lägenhet.


 

Strax före nio sen så gick vi och intog våra platser i salongen. Och sen så började showen klockan nio. Vi hade jättebra platser, i mitten, och ganska så långt fram. Showen var väldigt bra. Det var sång, dans, trolleri, illusioner, lasershow, 3D, akrobatik, djur, fantastiska scenkläder, tjugo stycken elefanter, m.m, m.m, m.m.


 

Det höll på i cirka en och en halv timme. Och vi var alla fyra jättenöjda med showen. När allt var slut så åkte vi minibuss hem igen. Kom hem vid elvatiden. Hela kvällen med show, middag, och transport, gick på cirka 1.700:- kronor för oss alla fyra.


 

När vi kom hem igen så satte vi oss i Internethörnan/foajén/receptionen. Jag och Jenny satt med våra datorer, och Borzko och Jimmy satt bredvid och drack öl. Vi satt där i lite drygt en timme, och sen så gick vi upp på rummen. Var uppe i någon timme till, och sen så blev det sängen vid kvart över ett.


 

---------  


 
(Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0