Fredagen den 29 december 2006 (Dag tretton)

Fredagen den 29 december 2006 (Dag tretton)


 

Halvsju larmade mobilen som vanligt, efter fem och en halv timmes sömn. Frukostbuffén klockan sju som vanligt. Ner till stranden klockan åtta som vanligt. Solstolar med tillbehör som vanligt. Morgonpromenad i en timme längs strandkanten med Jimmy som vanligt. Badade, solade, läste, spelade spel, pratade, tittade på folk, och njöt, njöt, njöt som vanligt. Lunch på stranden som vanligt. För mig blev det mest färsk god thailändsk frukt som vanligt.


 

Sen så gick vi ifrån stranden och upp till vårt hotell redan klockan tolv i dag. Borzko och Jenny gick till poolområdet och la sig där. Jag och Jimmy gick upp till våra rum för att duscha och göra oss i ordning.


 

När vi sen var klara så promenerade vi bort till Amazing Tattoo som ligger nästan längst bort på Patong Beach Road. Vi hade båda två beställt tid där för tatuering.


 

Först så tatuerade Jimmy sig. Han gjorde ett helsvart tribalmönster på vänster underarm. Cirka trekvart tog det för honom. Sen så gjorde jag en röd drake, med lite gult i också, som slingrar sig runt en svart tribal. Vänster överarm blev det för mig, och min tog ungefär en timme att göra.


 

Båda våra kostade lika mycket, cirka 700:- svenska kronor vardera. Jättebilligt. De hade säkert kostat minst det tredubbla hemma i Sverige.


 

Borzko och Jenny kom och mötte oss när vi var klara. Då gick vi bort till piercingstudion där Jenny hade bokat tid. Egentligen så hade hon tid i morgon, men hon kände också för att göra sin i dag, så vi gick dit för att lyssna om det gick bra. Och det gjorde det, så hon gjorde sin piercing i vänstra bröstvårtan. Cirka 160:- kronor kostade det.


 

När vi var klara så tog vi en Tuk-Tuk hem till hotellet. Där pysslade vi om våra tatueringar och piercingar lite, och sen så gick vi ut igen för att äta middag. Vi gick bara till den restaurang som ligger allra närmast hotellet. Bara tvärs över gatan. Jag åt nudlar med grönsaker, sås, och fisk, räkor, och bläckfisk. Mycket gott var det.


 

Sen så gick vi till hotellet igen. Satte oss en liten stund i Internethörnan och satt lite vid datorerna. Och sen vid halvåttatiden så stack vi ännu en gång iväg från hotellet.


 

Vi tog återigen en Tuk-Tuk. Den här gången så åkte vi till Bangla Road. Där gick vi och satte oss på en bar och tog in varsin drink/öl. Det kom också en liten, liten, regnskur medan vi satt där.


 

Strax före halvtio så promenerade vi bort till rockklubben ”Rock City”. Vi fick ett bra bord nära scenen. Strax efter halvtio så började första bandet att spela. Det är ju bara coverband och tributeband som spelar där. Första bandet spelade låtar från många olika rockgrupper. Andra bandet spelade mest låtar från U2 och Oasis, men även några andra låtar. Tredje bandet spelade mest låtar från Bon Jovi, men även några andra låtar. (Fjärde bandet skulle sen mest spela Metallica., men då hade vi gått hem).


 

Satt och lyssnade på all bra rockmusik. Pratade och drack lite givetvis också. Jag höll mig som vanligt till alkoholfritt. Non Alcoholic Frozen Margaritas blev det mest i kväll.


 

Jimmy och Borzko blev lite trötta, så de tog en Tuk-Tuk hem vid halvettiden. Jenny och jag stannade kvar i en ungefär en timme till, så vid halvtvåtiden så tog vi en Tuk-Tuk hem.


 

När vi kom hem så höll jag på och plockade med allt möjligt. Skrev det här i dagboken förstås också. Släckte lampan, och la mig för att sova vid halvtretiden.


 

---------   


 
(Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0