Lördagen den 23 december 2006 (Dag sju)

Lördagen den 23 december 2006 (Dag sju)


 

Mobilen larmade halvsju i morse också, efter fem timmars sömn. Gjorde oss i ordning och sen blev det frukostbuffén klockan sju. Efter det upp på rummen och packade ner lite grejer, och så var vi på stranden vid åttatiden. Fyra solstolar, två parasoller, och två bord även i dag, för cirka 65:- kronor.


 

Jag tog en morgonpromenad även i dag, och det blev Jimmy som följde med mig även i dag. Vi gick som i går, allra längst bort på båda sidorna av stranden. I dag tog det lite drygt en timme. Vi var på stranden i cirka fyra timmar. Badade, solade, läste, spelade lite spel och njöt av den underbara miljön.


 

Vid tolvtiden så gick vi upp mot hotellet igen. Sen så blev det poolområdet i cirka två timmar. Lite lunch åt vi också. Jag åt bara lite grönsaker och frukt i dag. Vid tvåtiden så gick vi upp på rummen. Duschade och gjorde oss i ordning, och sen så stack vi iväg vid tretiden.


 

Vi tog en ”Tuk-Tuk” och åkte till ett tempel som ligger en bit bort. Det heter ”Wat Cha Lang” och är ett buddistiskt tempel. Det är det största och mest kända på Phuket så vi tänkte att det kunder vara kul att se det. Vi gick runt och tittade på templet och byggnaderna runt omkring. Fotograferade förstås lite också. Sen så tog vi en ”Tuk-Tuk” tillbaka till Patong Beach igen.


 

När vi kom tillbaka igen vid femtiden så gick vi direkt ut och promenerade in mot kärnan av Patong Beach. Lite shopping blev det förstås i dag också. Alla köpte grejer i dag. Jag köpte: ett par svarta, tunna, fladdriga långbyxor för cirka 70:- kronor, ett par svarta Crocs-skor (Foppa-tofflor) för cirka 80:- kronor, ett badlakan med Thailand-tryck på för cirka 70:- kronor. Och sen blev det tio stycken DVD-filmer till i dag. Nu har vi köpt sammanlagt femtio stycken filmer för 600:- kronor (12:- styck). De här filmerna köpte vi i dag:


 Star Wars 1 – The Phantom Menace
Star Wars 2 – Attack Of The Clones
Star Wars 3 – Revenge Of The Sith
Star Wars 4 – A New Hope
Star Wars 5 – The Empire Strikes Back
Star Wars 6 – The Return Of The Jedi
Black Hawk Down
Titanic
Moulin Rouge
Save The Last Dance 2

 

Middag åt vi förstås också. I dag gick middagen på cirka 160:- kronor för oss alla fyra inklusive dricka och dricks. Jag åt wokade räkor med grönsaker, sås och ris. Mycket gott precis som alla dagar. Precis ALLT som vi har ätit och druckit här har varit jättegott hittills. En enda sak har vi inte tyckt om… Och det var när vi köpte en kokosnöt att dricka kokosmjölken ur. Det tyckte ingen av oss var gott.


 

Promenerade sen hemåt igen. Kom hem vid niotiden. Lämnade bara av allt vi hade shoppat och sen så stack vi iväg igen. Nu tog vi en ”Tuk-Tuk” bort till en bar som ligger allra längst bort åt andra hållet på ”Patong Beach Road”. Det är en bar/rockklubb som heter ”Rock City”. Där satt vi sen i ett par timmar och lyssnade på ett jättebra coverband som spelade massor med både gamla och nya rocklåtar från alla möjliga band. Drack öl/drink/läsk också.


 

Men alla var lite trötta, så vi tog sen en ”Tuk-Tuk” hem till hotellet igen. Satte oss en stund i Internetcaféet och gjorde lite allt möjligt i datorn. Sen blev det upp på rummen där vi också pysslade med lite allt möjligt som vanligt. Och så blev det sängen vid ettiden.


 

---------  


 (Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer
Postat av: Angela

Oh, jag som älskar riktigt kall kokosnöt att dricka med sugrör ;-)

2007-01-04 @ 23:16:11
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Okej! Det var det enda under hela resan som ingen av oss tyckte om! Vi hällde ut det i sanden... ;-)

2007-01-04 @ 23:26:57
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0