Lördagen den 30 december 2006 (Dag fjorton)

Lördagen den 30 december 2006 (Dag fjorton)


 

Sedvanliga rutiner först på morgonen. Upp halvsju. I natt blev det endast fyra timmar sömn. Frukostbuffén klockan sju. Upp på rummen sen och gjorde oss lite i ordning och packade ner lite badgrejer. Och sen ner tills stranden och tog solstolar med tillbehör. Jimmy och jag tog även i dag en morgonpromenad på cirka en timme. Solade, badade, läste, spelade spel, pratade, tittade på folk, och njöt, njöt, njöt, som vanligt. Lunch blev det på stranden i dag också. I dag åt vi baguetter, jag åt en med ägg och grönsaker.


 

Vi gick från stranden vid halvettiden i dag, och så upp till poolområdet istället. Låg sen där och softade i tre timmar ungefär. Vid halvfyratiden så gick vi upp på rummen. Duschade, och gjorde oss i ordning. Höll på och fixade med lite allt möjligt sen också. Bland annat så tog vi reda på tvätten som vi hade lämnat in och som kom tillbaka. Två gånger har vi lämnat in tvätt på hotellet, och det har fungerat jättebra. Vi betalade också räkningarna som vi hade liggande i receptionen så det är klart till i morgon när vi ska åka hem.


 

Sen vid halvsextiden så gick vi iväg ut ”på stan” för sista gången. Vi gick längs Patong Beach Road in mot det centrala Patong. Stannade vid en av de lite ”finare” restaurangerna och åt middag. I dag blev det för mig: vitlöksbröd till förrätt, och sen wokade nudlar med räkor och grönsaker till varmrätt.


 

Efter det så gick vi mot Bangla Road. Gick och tittade lite överallt först. Sen så gick vi till baren som vi oftast har varit på. Där tog vi in varsin dricka. Jag drack en frozen Margerita utan alkohol.


 

När vi hade druckit upp så gick Borzko och Jimmy in för att spela några matcher i biljard. Jenny och jag gick på shoppingrunda istället. När de sen hade spelat klart så kom de och mötte upp med oss. Jag köpte fyra svarta linnen utan tryck på, och fyra svarta toppar med olika tryck på.


 

Sen så kom det ett häftigt regn. Vi tänkte att vi går ändå, och tyckte först att det var väl inte så farligt. Men det regnade bara mer och mer, så när vi kom till vårt hotell så var vi precis plaskblöta ända in på skinnet.


 

Köpte med oss lite chips, godis och dricka på vägen. Så sen så satt vi alla fyra på vårt rum sen och åt, pratade, och lyssnade på musik. Borzko och Jimmy gick in till sig för att sova vid elvatiden. Jenny la sig också för att sova då. Själv så satt jag och skrev dagbok och flyttade över fotografier från kamera och mobil, till datorn och usb-minnet. Vid halvtolvtiden la jag mig för att sova.


 

---------  


 
(Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0