Måndagen den 1 januari 2007

Kom hem till Farsta vid femtiden på morgonen. Borzko och Jenny gick och la sig för att sova några timmar. Men Jimmy och jag kände inte för att gå och lägga oss, så vi stannade uppe. Höll på och fixade med lite allt möjligt och så satt jag vid datorn en stund. Bloggade en liten sammanfattning över Thailandsresan och svarade på kommentarer och mail.


 

Vid niotiden så vaknade Borzko och gick upp. Jenny sov till elvatiden. Sen så höll vi alla fyra på här hemma under dagen. Alla packade upp förstås. Vi tvättade massor, både i tvättmaskinen i badrummet, och så hade vi bokat tvättstugan mellan ett och fyra. Jag gick igenom all post, och så betalade jag räkningarna. Borzko och Jimmy tog bort takboxen från bilen. Vi tog också bort de få julsakerna som vi har haft framme, och bar ner dem i källaren.


 

Sen när allt var klart så stack alla iväg åt varsitt håll utom jag. Jenny åkte in till stan och mötte upp med sin kompis Pauline. Hon åt middag i stan också. Jimmy åkte till Hagsätra och hem till sin kompis Kristian. Han åt middag där också. Borzko åkte till Hallunda och hem till sin Mamma Dragica. Han åt middag där. Och jag blev kvar ensam hemma och åt middag i min ensamhet.


 

Större delen av kvällen sen så satt jag vid datorn och höll på med alla fotografier. Vi har ju tagit nästan ettusen kort med fem olika kameror. Satt och sorterade och gjorde backup. Valde också ut tvåhundra kort av de ettusen korten som jag ska lägga in i mitt fotoalbum på Windows Live Spaces.


 
Jenny kom hem från stan vid sjutiden. Borzko kom hem från sin Mamma vid åttatiden. Jimmy kom hem sent, nån gång på natten. Jag blev jättetrött på kvällen, hade ju knappt sovit någonting natten innan, så jag gick och la mig redan vid niotiden.  

Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Säg till när bilderna finns uppe, ser fram emot dem. Min svärfar är i Thailand nu, han skickade ett mail imorse och genast blev man avis igen *s*

2007-01-02 @ 22:41:54
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Snurran

Det är iallafall skönt att din blogg funkar igen, vad det nu var för fel på den...Det får vi väl aldrig veta va..?
*Kram*

2007-01-02 @ 22:52:49
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Jadå! Jag lovar att skriva här när jag har lagt in bilderna i fotoalbumet. Jag lägger väl förmodligen in några bilder här i bloggen också när jag lägger in dagboken. Förstår att du är avis på svärfarsan! ;-)

2007-01-02 @ 22:55:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det är ju skönt att det funkar nu. Men det var ju en liten besvikelse att det inte gick att blogga i Thailand. Ingen verkar fatta varför det inte gick. Men det är ju typiskt att det händer oss! ;-) Du vet ju hur det är med oss och våra datorer! ;-)*Kram*

2007-01-02 @ 22:57:26
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0