"Martina-koden" av Martina Haag

---------   

 
Recension av boken: ”Martina-koden” av Martina Haag. (Genre: Krönikor / Humor.) 

 ---------   

 ”Varför hörs någon vråla SÅÅÅHÄÄÄÄR HAAAR INTEEE MARIIIAAANNE FREDRIKSSOOON DEEEEEEET i det lilla vita huset i Bromma? Vad gör man när man är så trött att man inte står ut en enda sekund till och vill stoppa in hela sin familj i ett skåp? Varför ser Martina Haag ut som en smurf med pösbyxor? Och vad gör hon egentligen instängd i en hiss med Viggo Mortensen på en lyxig björnfäll?
Hur ska man bära sig åt för att få en riktigt vidrig julafton? Och kommer verkligen Hans Blix att kunna reda ut bråken hemma hos familjen Haag?


Svaren och mer därtill får du i Martina-koden - återkomsten. Martinas debutbok, krönikesamlingen Hemma hos Martina, blev en succé bland både kritiker och läsare och har hittills sålt i över 120 000 exemplar. Hennes roman Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) som kom ut 2005 har sålts till fem länder och ska bli långfilm, i regi av Måns Herngren och Hannes Holm. Martina-koden innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Martina Haag är skådespelare, författare och krönikör. Hon delar sin tid mellan det medeltida slottet på engelska landsbygden, prinsessan Lilians lustyacht utanför Saint-Aix-en-Languedoc-dufl ex, och hela den översta våningen på Hiltonhotellet i New York.”

 (Kopierat från adlibris.se.)

 ---------   

 För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 ---------   

 Den här boken, Martinas andra krönikebok, är lika bra och rolig som hennes första krönikebok, Hemma hos Martina. Man skrattar och känner även igen sig ibland. Läs den! ///Bim. 

 ---------   

 Betyg: 4 av 5. 

 ---------  

Kommentarer
Postat av: Ida

läste den nyligen..
fan va rolig den är!

2007-03-07 @ 18:21:11
URL: http://mymmz.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ida: Ja, visst är den! ;-)

2007-03-07 @ 18:34:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0