Onsdagen den 27 december 2006 (Dag elva)

Onsdagen den 27 december 2006 (Dag elva)


 

I morse var det våra gamla vanliga rutiner igen. Vaknade halvsju av mobilalarmet, efter sex timmars sömn. Gjorde oss lite i ordning. Ner till frukostbuffén klockan sju när de öppnade. Jag åt som vanligt mest omelett och färsk frukt. Kaffe, juice och lite annat också. Sen upp på rummen igen och gjorde oss i ordning och packade ner badgrejer. Och så gick vi iväg till stranden vid åttatiden.


 

Vi tog som vanligt fyra solstolar, två bord, och två parasoller. Och det kostade 65:- kronor för alltihopa. En morgonpromenad längs strandkanten blev det i dag också. Och även i dag så var det Jimmy som följde med mig. Lite drygt en timme tog det från där vi låg, till ena kanten, tillbaka igen, till andra kanten, och sen tillbaka igen. Sen så gick Jenny och jag en liten kort promenad för att fotografera och filma lite på de små gulliga krabborna som finns längst bort på stranden.


 

Solade, badade, spelade spel, läste, pratade, och bara låg och tittade ut över stranden, folket, havet och njöt, njöt, njöt. Lunch på stranden blev det i dag. Jag åt bröd, yoghurt, och färsk frukt. Efter fem timmar på stranden, vid ettiden, så gick vi upp till vårt hotell och la oss vid poolen istället. Vi var där i cirka två och en halv timme, och sen så gick vi upp på rummen.


 

Duschade, gjorde oss i ordning, och fixade med lite allt möjligt. Jenny mådde inte riktigt bra. Hon hade ont i huvudet, ont i magen, mådde lite illa, och var jättetrött. Hon ville inte följa med ut, utan ligga inne på rummet och sova och vila lite. Borzko och Jimmy gick iväg och handlade lite att äta till henne, bröd och yoghurt, innan vi gick iväg.


 

Vid halvsextiden sen så stack jag, Jimmy och Borzko iväg in mot det centrala Patong. Jag erbjöd mig att stanna kvar hos Jenny, men eftersom hon bara ville sova, så låg hon kvar själv. Det finns ju som tur är mobiler!


 

Vi gick omkring lite först. Sen så satte vi oss på en restaurang för att äta middag. I dag åt jag räkor med vitlök och peppar, och så ris till förstås. Mineralvatten till maten, och kaffe efter maten, blev det också.


 

Semesterns andra lilla regnskur kom också. Fem minuters varmt och skönt regn.


 

Sen så gick vi till Bangla Road och till baren där Jimmy och Borzko spelade biljard i går. Precis då ringde Jenny och sa att hon mådde lite bättre och skulle komma till oss. Jimmy och Borzko stannade kvar och spelade, och jag gick mot hotellet för att möta Jenny på halva vägen. Vi möttes upp, och sen så gick vi till baren igen.


 

Vi satt och tittade på när Borzko och Jimmy spelade klart. Sen så gick vi alla fyra till en annan bar och satte oss och tog lite att dricka. Satt där en stund och tittade på alla människor som gick förbi på Bangla Road.


 

Sen så kände sig Jenny lite hungrig och ville gå till McDonalds så då gjorde vi det alla fyra. Hon åt lite mat där. Jimmy åt också lite trots att han hade ätit middag förut. Där såg vi också den andra kändisen här nere. Förut så har vi ju sett Niclas Wahlgren, med son, tre gånger här. Nu så var Magnus Carlsson och handlade mat på McDonalds tillsammans med sin man.


 

Efter det så ville Jenny gå hem till hotellet igen. Vi hade ju bestämt att gå på rockklubben ”Rock City” i kväll, men det orkade hon inte när hon inte mådde riktigt bra. Så jag följde med Jenny hem till hotellet. Jag tyckte att det var tråkigt för henne att vara ensam. Borzko och Jimmy gick iväg till rockklubben.


 

När Jenny och jag kom till hotellet så gick vi och satte oss i hotellets Internet Corner en stund. Satt där i lite knappt en timme, och sen så gick vi upp på rummet. Jenny var trött igen och la sig för att sova vid elvatiden. Jag satt och läste, och sen så blev det sängen vid halvettiden.


 

---------  


 
(Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0