Söndagen den 31 december 2006 (Nyårsafton) (Avresedagen) (Dag femton)

Söndagen den 31 december 2006 (Nyårsafton) (Avresedagen) (Dag femton)


 

Mobilen larmade klockan halvsju i morse också. Gick upp och gjorde oss lite i ordning. Frukostbuffén klockan sju i dag också. Upp på rummen igen och fixade lite. Sen så gick vi till poolområdet vid åttatiden. Låg sen där i två timmar ungefär och badade och solade lite. Upp på rummen igen vid tiotiden. Duschade, gjorde oss i ordning, och sen så packade vi ner alla våra saker.


 

Checkade ut från hotellet vid tolvtiden. Lät våra väskor stå i receptionen, och sen så gick vi ut på stan för sista gången. Gick först till en restaurang och åt lunch. Jag åt en sista god thailändsk maträtt, och det blev wokade grönsaker med ris. Mycket gott som vanligt.

Sen så gick vi ut på en sista shoppingtur. Jag handlade en svart keps, sex par svarta strumpor, två par korta svarta shorts, och tio dvd-filmer till. Filmerna som jag köpte var:


 Band Of Brothers – 10 avsnitt – 5 skivor
Flags Of Our Fathers
Green Street Hooligans
Hostel
Attack Force
Armageddon
 


Sammanlagt sextio filmer har vi köpt nu. (Plus de arton som Jenny köpte själv.)


 

Gick sen tillbaka till hotellet. Satte oss en stund vid våra datorer och hotellets datorer i datorhörnan. Sen så satt vi bara och väntade på bussen, och den kom punktligt klockan halvtre.


 

Lite drygt en timme tog sen bussfärden till flygplatsen. Säkerhetskontroll, incheckning, säkerhetskontroll igen, och sen passkontroll blev det när vi kom fram till flygplatsen. Efter det så hade vi cirka två timmar kvar innan planet skulle lyfta. Vi handlade lite smågrejer. Jag köpte två nyckelringar (ett tempel och en elefant), och en kylskåpsmagnet (en Tuk-Tuk). Vi tog en fika och en macka också.


 

Klockan halvsex fick vi börja att gå ombord. Och sen klockan halvsju så lyfte planet punktligt. Först så flyg vi i sex och en halv timme. Sen så mellanlandade vi i Dubai i Förenade ArabEmiraterna. Där fick vi gå av planet och in på flygplatsen. Planet skulle tankas, städas lite, och så skulle besättningen bytas. Efter lite knappt en timme så fick vi gå på igen och flyga vidare.


 

Sen så flög vi i ytterligare sex och en halv timme innan vi landade på Arlanda klockan tre på nyårsaftonsnatten svensk tid. Det gick snabbt genom passkontrollen, väskorna kom också snabbt, tullen gick vi bara igenom, och sen så stod en av Lindskrogs lilla bussar och väntade på oss och körde oss till långtidsparkeringen.


 

Hemkörningen till Farsta gick också snabbt och bra. Vi stannade bara till på den nattöppna Statoil i Sköndal och köpte lite mjölk till morgonfikat. Ganska så prick fem var vi hemma igen.


 

Det blev många timmars hemfärd. Om man räknar från när vi blev hämtade på hotellet och tills vi kom till Farsta så blev det tjugo och en halv timme. Jag lyckades i alla fall med att sova lite mer på planet den här gången.


 

Borzko och Jenny la sig för att sova i några timmar. Men Jimmy och jag kände inte för att gå och lägga oss. Vi höll på och fixade och plockade med lite allt möjligt, och givetvis också så satt vi vid våra datorer. Bloggade bland annat en liten sammanfattning över resan.


 

---------    


 (Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer
Postat av: Angela

Nu har jag läst alla dina inlägg om Thailand. Det är inte svårt att förstå att ni haft det helt underbart! Upplevt en massa och handlat en massa - precis som det ska vara ;-)

2007-01-04 @ 23:24:56
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Kul att du har läst allting! Att du tog dig tid till det trots att du sitter långt bort i Brasilien! Jag hoppas att du tittar på alla mina tvåhundra fotografier sen när du kommer till Sverige! :-)

2007-01-04 @ 23:29:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Det blir mörkt här klockan 18.00 så då kan man sitta och surfa utan dåligt samvete på balkongen ;-O

2007-01-04 @ 23:31:57
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Åh! Vad mysigt det låter! Jag är avundsjuk på dig! Jag vill tillbaka till Thailand!

2007-01-04 @ 23:34:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: bambam

en till som är avundsjuk... :)

2007-03-14 @ 21:26:12
URL: http://www.thairesan.se/
Postat av: Bim

---> Bambam: Hihihi!

2007-03-14 @ 22:33:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0