Tisdagen den 19 december 2006 (Dag tre)

Tisdagen den 19 december 2006 (Dag tre)


 

Mobilen larmade klockan halvsju i morse också, efter fem timmars sömn. Gick upp och gjorde oss lite i ordning. Sen gick vi ner till frukostbuffén klockan sju när de öppnade. Satt i knappt en timme och åt och drack massor av den goda frukostbuffén. Mest omelett och färsk frukt blev det för mig i dag också.


 

Efter frukosten så gjorde vi oss bara klara, packade ner lite grejer, och sen så gick vi till stranden. Där hyrde vi fyra solstolar, två bord, och två parasoller. Det kostade sammanlagt cirka 60:- kronor.


 

Sen så var vi på stranden mellan cirka halvnio och cirka halvtvå. Först så gick Jenny och jag en promenad i bikini i vattenbrynet. Vi bor nästan i ena kanten av stranden, så vi gick hela vägen till den andra kanten, och sen tillbaka. Det tog cirka en timme.


 

Vi badade så klart massor, solade, och handlade massa olika gott att äta under dagen, bland annat färsk frukt, munkar, iskaffe, med mera. Handlade en strandklänning för cirka 100:- kronor också, och en navelpiercing för cirka 120:- kronor. Vid halvtvåtiden så packade vi ihop oss och gick hemåt. Solskyddsfaktor 20 blev det i dag.


 

Vi gick direkt och la oss vid vår pool vid hotellet då. Satte oss i vår mysiga bar som ligger precis vid poolen så man kan sitta i vattnet på barstolar. Åt lite grann vid poolen också. Jag åt en sandwich med räkor och sallad.


 

Jag satte mig också vid datorn en stund. Laddade upp fotografier som jag hade tagit, och fixade jul/nyårs/vy-kort och skickade från Posten på Internet. Försökte också återigen att blogga, men det funkade inte nu heller…


 

Var kvar vid poolen till halvfemtiden. Sen gick vi upp på rummen och duschade och gjorde oss i ordning. Vid strax efter fem så gick vi iväg ut på ”stan”. Promenerade längs strandpromenaden in mot det mer centrala Patong Beach.


 

Lite shopping blev det förstås. En väska för cirka 50:- kronor, och också ett par sandaler för cirka 35:- kronor. Övriga i familjen handlade också en hel del grejer. Middag blev det sen. Och thai-mat förstås. I dag åt jag wokade räkor med blandade grönsaker och så ris till förstås. Vi tog också in en förrätt och delade på: ”Tempura”, som var blandade friterade saker.


 

Sen promenerade vi vidare. Gick in på ännu en tatueringsstudio. Vi har varit inne på flera stycken och kollat varenda dag. Men den här fastnade vi för. Både jag och Jimmy bokade tid. Men vi vill ju inte förstöra semestern genom att tatuera oss redan nu, för då blir det ju lite problem med sol och bad. Så vi beställde båda två tid till nästa fredag den 29 december, två dagar innan vi åker hem.


 

Jimmy ska göra sin första tatuering, och det blir en svart tribal på vänstra underarmen. Jag ska göra min åttonde tatuering, och det blir en röd och svart drake på vänstra överarmen, som ett minne från vår Thailandsresa. De skulle kosta 700:- kronor vardera. De hade nog minst kostat det tredubbla hemma i Sverige.


 

Efter det så gick vi och satte oss på en bar på Bangla Road och tog in en drink/öl/läsk. Satt och pratade där en stund och lyssnade på musik och tittade på folk som gick förbi. Sen så promenerade vi hemåt mot hotellet igen.


 

Mer shopping blev det förstås. Nu köpte vi DVD-filmer. Jag handlade tjugo stycken DVD-filmer för sammanlagt 240:- kronor. Det blir 12:- kronor styck! De här filmerna köpte jag:


 Tsunami – Wave Of Destruction
James Bond – Casino Royale
Eragon
Saw 3
Borat!
The Holiday
The Guardian
Failure To Launch
Click
World Trade Center
Little Miss Sunshine
Déjà vu
Lady In The Water
Material Girls
The Grudge 2
The Hills Have Eyes
The Devil Wears Prada
The Butterfly Effect 2
Friends With Money
Jarhead

 

Jenny köpte hela ”Sex In The City”-serien, alla avsnitt, alla säsonger. Arton skivor sammanlagt var det.


 

Vi kom tillbaka till hotellet vid tiotiden. Då satte vi oss en stund nere vid foajén/receptionen/Internethörnan. Försökte återigen att blogga… Men det gick inte nu heller. Så himla tråkigt att det inte fungerar! Jag hade verkligen velat lägga in dagbok plus bilder. Vi har ju redan tagit ganska så många fotografier.


 

Satt i alla fall där en stund och gjorde lite annat allt möjligt i datorerna. Sen så gick vi upp till vårt rum och satt en stund och åt lite snacks som vi också hade köpt på vägen hem. Kollade att filmerna funkade, och satt och pratade en stund. I säng kom vi vid halvettiden i dag.


 

---------  


 (Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0