Torsdagen den 28 december 2006 (Dag tolv)

Torsdagen den 28 december 2006 (Dag tolv)


 

Mobilen larmade halvsju. Sex timmars sömn i natt. Borzko kom med en bukett med fem röda rosor till mig när vi skulle gå ner till frukostbuffén. Han hade köpt den i går kväll. Vi har ju bröllopsdag i dag, sjutton år sedan vi gifte oss, så det var ju gulligt av honom.


 

Åt frukost som vanligt. Sen upp på rummen och packade ner badgrejer. Och sen så gick vi till stranden vid åttatiden. Även i dag blev det en morgonpromenad med Jimmy. Cirka en timme gick vi i dag. Sen tillbringade vi ungefär fem timmar på stranden. Som vanligt: solade, badade, spelade spel, läste, pratade, njöt, njöt, njöt. Lunch blev det förstås också. I dag åt jag bananer, ananas, oliver, och glass.


 

Vid ettiden så gick vi upp till hotellet och till poolområdet. Och sen så låg vi där i cirka tre timmar. Vid fyratiden så gick vi upp på rummen. Duschade, gjorde oss i ordning, och plockade med lite allt möjligt.


 

Semesterns tredje regnskur kom vid femtiden. De andra två har varit pyttesmå med stilla regn en kort stund. Men nu så kom det en riktigt kraftig regnskur och en längre stund.


 

Vid halvsextiden så gick vi ut. Då hade regnet dragit förbi, och det var bara att som vanligt gå iväg i shorts eller kjol, linne, och flip-flops. Vi gick som vanligt iväg in mot centrala Patong.


 

Först så gick vi till en restaurang och åt middag. I dag tog vi först in förrätt, jag tog en räkcocktail. Och sen till varmrätt så tog jag in wokade grönsaker med ris. Vatten att dricka till som vanligt.


 

Efter maten så gick vi till Bangla Road. Där gick vi in på baren som vi har varit på flera gånger nu. Först så satt vi ute och tog in varsin drink. Jag tog en Non Alcoholic Frozen Margerita.


 

Sen så gick vi in och spelade biljard. Vi tog ett bord, och så spelade vi vartannat spel. Vi spelade tio spel, fem vardera. Av Jimmy och Borzko var det Jimmy som vann, men jag kommer inte ihåg med hur mycket. Och mellan Jenny och mig så blev det 3 – 2 till mig.


 

Mitt under när vi spelade så blev det strömavbrott på halva Bangla Road. Det varade väl ungefär i en halvtimme. Men personalen ställde ut stearinljus överallt, så vi kunde spela ändå.
Det var riktigt mysigt.


 

Sen vid strax före tio så gick vi ifrån biljardspelandet och baren. Promenerade bort till rockklubben ”Rock City”. Tredje gången nu som vi var där allihopa, men fjärde gången för Jimmy och Borzko som var där i går kväll när Jenny kände sig lite dålig så hon och jag gick hem.


 

Precis när vi kom vid tiotiden så började livemusiken. Det var två band som spelade medan vi var där. Båda banden spelade massa covers från flera olika band, och båda banden var jättebra. Jenny blev trött, så hon och Borzko stack iväg hem lite tidigare. Jimmy och jag stannade till klockan tolv, då tog vi en Tuk-Tuk hem.


 

Sen blev det lite dagboksskrivande i datorn. Somnade sen vid ettiden.


 

---------  


 
(Vill du se tvåhundra fotografier från Thailand? Gå då till mitt fotoalbum på Windows Live Spaces och titta i fotoalbumet Thailand 2006. Kommentar och information finns också under varje bild. Här är länken: http://bim61.spaces.live.com/.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0