"Underbar och älskad av alla" av Martina Haag

---------   
 
Recension av boken: ”Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)” av Martina Haag. (Genre: Svensk skönlitteratur / Humor.) 

 ---------   

 ”Det är något som inte stämmer i Isabella Eklöfs liv. Vid det här laget borde hon ju vara superframgångsrik filmstjärna med fantastisk pojkvän. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.


Underbar och älskad av alla är en charmig, rolig och oemotståndlig skildring av en kvinna som försöker få ordning på livet. Det är Martina Haags första roman. År 2004 utkom krönikesamlingen Hemma hos Martina som blev en stor försäljningsframgång, omtyckt av både recensenter och läsare. Martina Haag skriver krönikor i tidningen Mama och Aftonbladet. Hon arbetar också som skådespelare.”

 (Kopierat från adlibris.se.)

 ---------   

 För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 ---------   

 Det här är en jätterolig bok som jag verkligen kan rekommendera. Inte riktigt lika rolig och bra som Martinas krönikeböcker, men nästan.  ///Bim. 

 ---------   

 Betyg:  3,5 av 5. 

 ---------  

Kommentarer
Postat av: annebelle

Såg filmen på DVD häromdagen, den var kul och charmig.

2008-01-17 @ 23:55:23
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Okej! Jag har den här hemma! Ska bara komma mig för att se den! ;-D

2008-01-18 @ 18:58:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0