Dagens Dagbok - Lördagen den 28 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen så åt vi tre middag tillsammans vid fyratiden. Jag satt sen vid datorn en stund efter det. Borzko satt och läste. Och Jimmy spelade WOW.

 

Borzko stack sen ut med bilen en sväng. Han tankade och kollade igenom den. Och så var han även på HemKöp och handlade några smågrejer.


Sen så körde han Jimmy till Älvsjö Station. Jimmy skulle sen vidare hem till Jocke för att vara med på en Pokerkväll, och han ville inte ha med sig sin bil då, utan han ville dricka öl.

 

Vid halvsjutiden sen så satte sig Borzko och jag uppe i vardagsrummet. Jag satt med datorn en stund, och så började jag också att läsa i en ny bok: "Hej då, allihopa" av Conny Palmkvist. Borzko satt och läste i sin bok.

 

Klockan åtta sen så satte vi igång teven, och så tittade vi på "Sommarkrysset" på TV4. Och sen när det programmet var slut, så satt vi igång en dvd-film. I dag blev det filmen: "The Woodsman". Den var bra.

 

Efter filmen så slötittade Borzko på teve, och jag satt och slösurfade i datorn. Och så lär det väl bli tills det är dags för sängen för oss båda två.


Kommentarer
Postat av: sissel

åh, vad orättvist! det är ju deras bästa album.. ska nog be min mamma att köpa en sån till mig också ;)

2007-07-29 @ 01:07:11
URL: http://siss3l.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sissel: Ja, gör det! ;-D

2007-07-29 @ 08:32:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0