Dagens Dagbok - Måndagen den 23 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i dag också, precis som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning, precis som vanligt också. Och så blev det frukost med nyhetsläsning i datorn, också precis som vanligt.

 

Jimmy hade gått upp redan klockan sex, och åkt till jobbet vid halvsjutiden. Jenny var inte hemma, hon sov hos J. i går natt också. Borzko gick upp vid åttatiden, precis som han nästan alltid gör när han är ledig. Och så genomgick han sina morgonrutiner och åt sin frukost.

 

Och så regnade det ute...

 

Eftersom det inte lockade med några utomhusaktiviteter, definitivt inget strandbesök..., men heller ingen promenad, så fick vi göra annat. Och lite nytta blev det då.

 

Vi satte igång med att fixa i ordning allting runt omkring våra fyra teveinköp i går. Det behövdes dras några nya sladdar, förlängas sladdar, tas ner väggkonsoler som de gamla teveapparaterna stod på, med mera.

 

Jag röjde lite bland mina böcker. För där den nya teven i sovrummet ska stå, där låg det högvis med böcker... Gjorde en lite provisorisk röjning så att teven har en plats. Men jag skulle verkligen behöva omorganisera om alla mina böcker nån gång... Men, men, det får bli nån annan gång...  

 

Vi hjälptes åt med det som skulle göras. Lite inköp på Clas Ohlsson för Borzko blev det också. Och lunch åt vi förstås också.

 

Eftermiddagen förflöt likadant. Vi höll båda två på och fixade här hemma. Ett besök på Bauhaus i Länna för lite inköp blev det för Borzko också.

 

Jenny kom hem vid tretiden. Jag mötte upp med henne vid tunnelbanan, och så gick vi en sväng i Centrum och kollade lite.

 

När vi kom hem så satte Jenny sig vid datorn och vid sin nya teve. Borzko fortsatte att fixa. Själv så ställde jag mig i köket och lagade middag. I dag blev det köttfärssås och pasta.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ja idag har det varit riktigt tråååkväder hela långa dagen...
:-(
BLÄ!

2007-07-23 @ 19:52:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, verkligen... grått, mörkt, mulet, och regn hela dagen... :-( Såååå trååååkigt... :-(

2007-07-23 @ 20:29:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0