Dagens Dagbok - Måndagen den 30 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid tvåtiden ringde Jimmy och sa att de hade det så lugnt på jobbet i dag, så han skulle sluta två timmar tidigare. Han kom hem vid halvtretiden, duschade, gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig vid sin dator och spelade WOW.

 

Vid strax före fyra så åkte han iväg och hämtade upp Jenny på jobbet när hon slutade klockan fyra. Och när de båda var hemma vid halvfemtiden så åt vi tre middag tillsammans.

 

Grillkorv och Potatisklyftor blev det till middag i dag. Eller jag åt Basilikapuckar och Potatisklyftor. Satt en stund och pratade sen också förstås.

 

Efter maten så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Sen så satte hon sig på sitt rum vid datorn. Jimmy fortsatte att spela WOW på sitt rum. Och jag satte mig i köket med min dator.

 

En fika i köket blev det för oss alla tre vid halvåttatiden, med tillhörande pratstund förstås.

 

Sen vid åttatiden flyttade Jenny och jag upp till vardagsrummet med våra datorer. Sen så slötittade vi båda två på teve i ett par timmar. Och så satt vi med våra datorer samtidigt. Och givetvis så pratade vi också. Jimmy satt kvar nere i sitt rum och spelade WOW.

 

Teveprogrammen som vi tittade på var: "Extreme Home Makeover" på TV3, "CSI NY" på Kanal 5, och "En oskulds dagbok" på TV3.

 

Sen vid elvatiden så flyttade vi ner ifrån vardagsrummet. Jenny gick in på sitt rum för att så småningom sova. Och Jimmy sa också god natt ungefär samtidigt.

 

Och stackars Borzko hade ju en kul första dag på jobbet efter semestern... Han kom hem från jobbet vid kvart över elva på grund av strul och problem... Ätit hade han självklart redan gjort. Så han duschade bara, och sen så gick han och la sig för att sova på en gång.

 

Och jag sitter kvar här i köket med min dator. Ska nog läsa lite i min bok nu en stund istället. Nu håller jag på med: "En tillräckligt vacker dag för att dö" av Jeanette Lindblad.


Kommentarer
Postat av: finkan

"En tillräckligt vacker dag för att dö" köpte jag när den kom 1995 och jag har för mig att jag tyckte den var riktigt bra.

2007-07-31 @ 00:13:50
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Jag har inte läst så mycket än, men den verkar bra.

2007-07-31 @ 07:58:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0