Dagens Dagbok - Onsdagen den 18 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy och Jenny kom båda hem vid halvfemtiden. Jimmy hade hämtat upp Jenny på jobbet. Vi åt middag direkt tillsammans vi tre då. Sen så duschade de i tur och ordning, och gjorde sig i ordning inför kvällen. Och efter att de bara hade varit hemma i ungefär en timme så stack de båda två iväg igen.

 

Jimmy var snäll ännu en gång, och skjutsade Jenny till Älvsjö Station, för där skulle hon möta upp med kompisar. Sen så åkte han själv till Hagsätra för att möta upp med sina kompisar.

 

Jag flyttade upp till vardagsrummet och satte mig med min dator i soffan. Jag läste bloggar och nyheter. Tittade på mångas bidrag till "Ordlös Onsdag" och "TisdagsTema". Sen så lyssnade jag på "Sommar"-programmet på Internet från i går med författarinnan Camilla Läckberg. Mycket bra program var det, jag kan varmt rekommendera det. Efter det så läste jag i min bok: "Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahern.

 

Borzko kom hem vid tiotiden. Glad var han, för Bajen hade vunnit med 1-0 över Kalmar. Resten av kvällen sen så tittade han på teve. Och jag delade min tid mellan datorn och boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0