Dagens Dagbok - Söndagen den 1 juli 2007 - Dagen.

I dag så larmade mobilen redan klockan kvart över sex. Jag hade lovat att skjutsa Jenny till jobbet, det var därför jag gick upp så tidigt. Jag gick upp och så gick jag in till Jenny och såg till att hon kom upp ur sängen. Tandborstning och påklädning blev det, och sen så åkte vi iväg vid strax före halvsju. Jag släppte av Jenny vid jobbet en kvart senare. Hon skulle äta frukost där, innan hon skulle börja jobba klockan sju.

 

Jag var hemma igen vid strax före sju. Då duschade jag, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och nyhetsläsning i datorn.

 

Borzko gick upp vid halvniotiden i dag. Han genomgick förstås sina morgonbestyr, och sen så åt han frukost.

 

Sen så hjälptes vi åt med lite av vår vanliga veckostädning. Inget lakansbyte blev det i dag, för det gjorde vi för en vecka sen. Vi brukar byta lakanen varannan vecka för det mesta. Men vi bytte handdukar, för det gör vi varje vecka. Det här blev det i dag ungefär: byte av handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, strykning av kläder, dammsugning, torkning av golv, putsande av speglar och glasytor, skurande av lilla toaletten och stora badrummet. Ingen damning blev det i dag, det hade ingen av oss lust med. 

 

Jimmy kom hem vid halvettiden. Han hade varit på fest i går, och sen så hade han sovit över hos sin kompis Kristian i Högdalen efter det. Han kom hem med bussen vid halvettiden. När han kom hem så tog vi alla tre en fika, och åt lite lätt lunch, och satt och pratade en stund.

 

Efter det så satte vi oss alla tre uppe i vardagsrummet. Borzko läste i sin bok. Och Jimmy och jag satte oss och spelade spel på vår Playstation 2. Vi spelade Star Wars Lego. Jätteroligt att spela, för det var så länge sen. Borzko åkte ut en sväng sen och tankade bilen och kollade den lite.

 

Sen så åkte Borzko iväg ut igen vid tretiden. Den här gången så åkte han till jobbet för att hämta hem lastbilen eftersom han ska jobba i morgon. Eftersom hans jobb ligger i Årsta, nära Västberga, så hämtade han upp Jenny på jobbet på vägen hem. De kom hem vid halvfemtiden.

 

Middag åt vi då alla fyra tillsammans. Satt och pratade en stund i köket sen också. Alltid trevligt när vi är alla fyra tillsammans tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0